Follow us

Η Eva Longoria παρουσιάστρια ταξιδιωτικής σειράς για το Μεξικό

Στο "Eva Longoria: Searching for Mexico" η ηθοποιός θα εξερευνά την κουζίνα και τον πολιτισμό του Μεξικού.

MissBloom TEAM
Eva Longoria Splash News/Ideal Image

Η Έβα Λονγκόρια θα παρουσιάσει μια νέα σειρά με θέμα τα ταξίδια και τη γαστρονομία του CNN+. Η υπηρεσία streaming ανακοίνωσε ότι η ηθοποιός θα είναι παρουσιάστρια της σειράς "Eva Longoria: Searching for Mexico". Η σειρά προέρχεται από τη RAW, την ίδια κινηματογραφική και τηλεοπτική εταιρεία που ήταν παραγωγός της "Stanley Tucci: Searching for Italy" με οικοδεσπότη τον ηθοποιό Στάνλεϊ Τούτσι.

Στο "Eva Longoria: Searching for Mexico" η ηθοποιός θα εξερευνά την κουζίνα και τον πολιτισμό του Μεξικού. "Από τη συγκομιδή της μπλε αγαύης για τεκίλα, όπως έκαναν οι Αζτέκοι κάποτε, μέχρι το αργό μαγείρεμα της παραδοσιακής σάλτσας μόλε στην Οαχάκα, ελάτε με τη Λονγκόρια καθώς ταξιδεύει στις πολλές, όλο ζωή, περιοχές του Μεξικού για να αποκαλύψει τις μοναδικές και πολύχρωμες κουζίνες του" αναφέρει επίσημη περιγραφή.

Σε δήλωσή της η Έβα Λονγκόρια είπε ότι η παρουσίαση της σειράς είναι "ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα". "Η συνεργασία με το CNN σε μια γαστρονομική αποστολή σε όλο το Μεξικό είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα" τόνισε. "Είμαι τόσο περήφανη για τις μεξικανοαμερικανικές ρίζες μου και ανυπομονώ να αποκαλύψω τα κρυμμένα πετράδια του Μεξικού στον κόσμο μέσω του Searching for Mexico".

Φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ