Follow us

Ψάχνεις δώρα για τις γιορτές; Βρήκαμε το κατάλληλο μέρος!

Τα καλύτερα δώρα για να βάλεις φέτος κάτω από το δέντρο!

MissBloom TEAM
Public

Τα Χριστούγεννα έρχονται και αυτό σημαίνει δώρα, πολλά δώρα! Και επειδή η αναζήτηση του κατάλληλου δώρου είναι δύσκολη, πώς θα σου φαινόταν η ιδέα να αγοράσεις όλα σου τα δώρα από μόνο ένα κατάστημα;

Γιατί και αυτά τα Χριστούγεννα το Public μοιράζεται μαζί μας αμέτρητες επιλογές δώρων για τους αγαπημένους μας - smartphones, βιβλία, παιχνίδια, wearables αλλά και είδη gaming- που μπορούμε να αποκτήσουμε στα φυσικά καταστήματα αλλά και μέσα από το public.gr. Γιατί το μεγαλύτερο δώρο είναι να μοιράζεσαι.

Δες μερικές ιδέες που σου προτείνουμε εμείς:

Ψάχνεις δώρα για τις γιορτές; Βρήκαμε το κατάλληλο μέρος!

Η Vertuo Next πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα την πλήρη συλλογή προτάσεων καφέ Nespresso. Επιλέξτε το μέγεθος που προτιμάτε ανάμεσα σε πέντε διαφορετικά μεγέθη κούπας, από Espresso μέχρι Carafe. Η μηχανή καφέ διαβάζει το barcode που αναγράφεται πάνω σε κάθε ανακυκλώσιμη κάψουλα καφέ και σας προσφέρει τους κρυμμένους του θησαυρούς με το πάτημα ενός κουμπιού. Τα αρώματα, τις γεύσεις και, το σημαντικότερο συστατικό, την πλούσια κρέμα

Public

Η Huawei κάνει την νέα πρότασή της στην κατηγορία των 9.6" με το Huawei MediaPad T3 10, ένα tablet με quad-core επεξεργαστή, 3 GB μνήμης RAM και 32 GB αποθηκευτικού χώρου που κάλλιστα μπορούν να αυξηθούν με την προσθήκη μιας microSD κάρτας μνήμης. Υποστηρίζει Wi-Fi και Bluetooth, διαθέτει κάμερα στα 5 Megapixel για φωτογραφίες και βίντεο, όπως και μπροστινή κάμερα 2 Megapixel για βιντεοκλήσεις και λοιπές εφαρμογές.

Public

Αναβάθμισε την εμπειρία σου με το Xiaomi 11 Lite 5G NE, μια λεπτή και καλαίσθητη συσκευή με τριπλή κάμερα με AI (8MP υπερευρυγώνια κάμερα, 64MP βασική & 5MP macro) και εμπρόσθια κάμερα 20MP, οκταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 778G, 4250mAh μπαταρία και FHD+AMOLED DotDisplay στις 6.55 ίντσες ανάλυσης 1080x2400pixel, για να έχεις απολαυστική και απρόσκοπτη εμπειρία ταινιών, παιχνιδιών και οτιδήποτε άλλο σκεφτείς.

Public

Άκου παντού την μουσική σου με τα ακουστικά κεφαλής Marshall Major IV. Τα μοντέρνα ακουστικά της Marshall αποδίδουν κάθε ήχο και κάθε νότα με μεγάλο βάθος και ισορροπία. Με ιδανικά τοποθετημένα μαξιλαράκια που προσαρμόζονται στο σχήμα των αφτιών σου και ενισχύουν την ηχομόνωση, θα ακούς μόνο τις δονήσεις της μουσικής. Στην συσκευασία περιλαμβάνεται και καλώδιο jack 3.5mm για ενσύρματη χρήση, όπως και καλώδιο φόρτισης micro USB.

Public

Σακίδιο πλάτης Doughnut Macaroon Mini Powder Purple με μοντέρνο σχεδιασμό από ανθεκτικό αδιάβροχο υλικό. Εκτός από σακίδιο πλάτης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως επαγγελματική τσάντα λόγω της χειρολαβής που διαθέτει στο πάνω μέρος. Ιδανική για καθημερινή χρήση στο σχολείο, στην δουλειά, στην βόλτα ή ακόμα και στο ταξίδι!

Public

Τα Μoleskine είναι μια σειρά από ιδιαίτερα δημοφιλή ημερολόγια υψηλής ποιότητας, σε διάφορα μεγέθη και σχέδια. Διακρίνονται για την ποιότητα του χαρτιού, την ανθεκτική κατασκευή τους και τον κομψό σχεδιασμό τους. Είναι εύχρηστα και ιδανικά για καθημερινή και επαγγελματική χρήση. Σημειώστε ή σχεδιάστε αφήνοντας τη φαντασία σας ελεύθερη!

Public

Σε αυτό το εξαιρετικό βιβλίο, με απαράμιλλη ειλικρίνεια, ο Paul McCartney αφηγείται τη ζωή και την τέχνη του μέσα από το πρίσμα 154 τραγουδιών από όλα τα στάδια της καριέρας του - από τις πρώτες του παιδικές συνθέσεις μέχρι τη θρυλική δεκαετία των Beatles, στους Wings και τα σόλο άλμπουμ του μέχρι το παρόν.

Public

Κορνουάλη, 1972. Ένα πλοίο φτάνει σ’ έναν αποµακρυσµένο φάρο, µίλια µακριά από την ακτή, µεταφέροντας προµήθειες για τους φαροφύλακες. Όµως κανείς δεν είναι εκεί. Η είσοδος του φάρου είναι κλειδωµένη από µέσα. Το τραπέζι στρωµένο. Το ηµερολόγιο καιρού του αρχιφαροφύλακα κάνει λόγο για µια καταιγίδα που µαίνεται γύρω από τον φάρο – όµως οι ουρανοί ήταν καθαροί όλη την εβδοµάδα. Στο καθιστικό και την κουζίνα, τα ρολόγια έχουν σταµατήσει. Δείχνουν όλα οκτώ και σαράντα πέντε. Εµπνευσµένο από πραγµατικά γεγονότα. Μια ιστορία για την αποµόνωση και την εµµονή, την πραγµατικότητα και την ψευδαίσθηση, αλλά και για το φως που πρέπει να µείνει αναµµένο όταν όλα τα άλλα τα καταπίνει το σκοτάδι…

Public

Γίνετε μέλος της σπουδαιότερης ομάδας Κρυπτογράφησης στον κόσμο! Η αποστολή σας: Να μεταδώσετε μυστικούς κωδικούς στους συμπαίκτες σας χωρίς να αφήσετε την αντίπαλη ομάδα να τους υποκλέψει!

Public

Πέντε εικόνες ανοίγουν. Έχουν όλες κάτι κοινό: μια αινιγματική πρόταση. Μια όμως από τις πέντε ανήκει στον αφηγητή. Οι παίκτες θα πρέπει να επιστρατεύσουν τη διορατικότητα και τη λογική τους για να τη βρούνε, αποφεύγοντας ταυτόχρονα τις παγίδες των συμπαικτών τους. Το Dixit είναι ένα ευχάριστο αλλά και συναρπαστικό παιχνίδι γεμάτο εκπλήξεις για την παρέα αλλά και όλη την οικογένεια.

public

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ