Follow us

Πέτρος Φιλιππίδης | Στις 18 Μαρτίου ορίστηκε η δίκη του

Για βιασμό κατ΄εξακολούθηση και δυο απόπειρες.

MissBloom TEAM
Πέτρος Φιλιππίδης NDP

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας θα καθίσει στις 18 Μαρτίου, ο Πέτρος Φιλιππίδης, ύστερα από τις κατηγορίες σε βάρος του για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και δύο απόπειρες βιασμού.

Ο ηθοποιός παραπέμφθηκε στο εδώλιο με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας. Η παραπομπή του αφορά τρεις υποθέσεις, οι οποίες προέκυψαν από καταγγελίες συναδέλφων του: Η πρώτη για την οποία διώκεται για το αδίκημα του βιασμού κατ’ εξακολούθηση αφορά το έτος 2008 ενώ οι άλλες δύο αφορούν δύο απόπειρες βιασμού, με χρόνους τέλεσης 2010 και 2014.

Σύμφωνα με το dikastiko.gr, οι δικαστές, υιοθέτησαν την εισαγγελική πρόταση στην οποία αναφερόταν ότι "τα τρία θύματα καταγγέλλουν πραγματικά περιστατικά που έλαβαν χώρα σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα χωρίς να προκύπτει η ύπαρξη φιλικής σχέσης μεταξύ τους, ούτε να υφίσταται κίνητρο συκοφάντησης του κατηγορούμενου προκειμένου να αποκτήσουν δημοσιότητα καθώς έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από τα καταγγελλόμενα και εάν πράγματι ο στόχος των παθουσών ήταν να αποκτήσουν δημοσιότητα θα είχαν καταγγείλει τις εν λόγω αξιόποινες πράξεις σε προγενέστερο χρονικό διάστημα όταν βρίσκονταν στο ξεκίνημα της επαγγελματικής τους πορείας".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ