Follow us

Μετάλλαξη Ομικρον | Ερχονται νέα μέτρα μετά τις γιορτές με τηλεργασία, ωράριο εστίασης και υποχρεωτικό εμβολιασμό στους 50+

Επέκταση του υποχρεωτικού εμβολιασμού για τις ηλικίες 50 έως 60, επαναφορά της τηλεργασίας στο δημόσιο και κλείσιμο της εστίασης τα μεσάνυχτα είναι ορισμένα από τα μέτρα που εξετάζονται.

MissBloom TEAM
covid iStock

Συναγερμός έχει σημάνει σε ολόκληρη την Ευρώπη από την μετάλλαξη Όμικρον με το ένα κράτος μετά το άλλο να ανακοινώνει αυστηρά περιοριστικά μέτρα με στόχο να αναχαιτιστεί η ραγδαία εξάπλωση της νέας παραλλαγής της νόσου. Στο ίδιο κλίμα αναμένεται να μπει η χώρα μας μετά της γιορτές των Χριστουγέννων με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δίνει μια πρόγευση για τα όσα θα αποφασιστούν στις αρχές του νέου έτους.

Η ταχύτατη μετάδοση της μετάλλαξης σε συνδυασμό με τα λίγα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι στιγμής αλλά και με το γεγονός πως μόνο η τρίτη δόση μπορεί να προστατεύσει αποτελεσματικά έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας που προειδοποιεί με σημαντική αύξηση των κρουσμάτων σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ