Follow us

Atomic Vitamin E | Το ισχυρό αντιοξειδωτικό που συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων και προασπίζει το ανοσοποιητικό σύστημα

Με αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

MissBloom TEAM
Beauty Istock Photo

Τα προϊόντα Atomic Vitamins είναι τα πιο εξελιγμένα, από τεχνολογικής άποψης, συμπληρώματα διατροφής, καθώς προσφέρουν τη δυνατότητα εξατομικευμένης δοσολογίας, που μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα στις ανάγκες του καθενός. Η ικανότητα αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι υφίστανται σε υγρή μορφή, σε spray.

Η βιταμίνη Ε έχει προσαρμοστεί με την ίδια τεχνολογία από την AMHES PHARMA και τη σειρά προϊόντων ATOMIC VITAMINS και μπορεί να ληφθεί υπογλώσσια με ψεκασμούς.

Η βιταμίνη Ε συνίσταται από 8 διαφορετικές μορφές, εκ των οποίων η α-τοκοφερόλη είναι η πιο ενεργή από βιολογική άποψη, με τη μεγαλύτερη βιταμινική δράση.

Atomic Vitamin E | Το ισχυρό αντιοξειδωτικό που συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων και προασπίζει το ανοσοποιητικό σύστημα

Μειωμένα επίπεδα βιταμίνης Ε έχουν συσχετιστεί με αυξημένο κίνδυνο καταγμάτων στα οστά στους ηλικιωμένους. Αντίθετα, επαρκείς ποσότητες βιταμίνης Ε σε καθημερινή βάση φαίνεται να υποστηρίζουν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού και την απόκριση αντισωμάτων του οργανισμού στους εμβολιασμούς.

Ακόμα, επαρκής πρόσληψη βιταμίνης Ε έχει βρεθεί ότι συμβάλλει στη μείωση των συμπτωμάτων της νόσου Alzheimer, αλλά απαιτούνται περισσότερες έρευνες για επιβεβαίωση.

Βρες το Atomic Vitamin E εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ