Atomic Vitamin E | Το ισχυρό αντιοξειδωτικό που συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων και προασπίζει το ανοσοποιητικό σύστημα

Με αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Τα προϊόντα Atomic Vitamins είναι τα πιο εξελιγμένα, από τεχνολογικής άποψης, συμπληρώματα διατροφής, καθώς προσφέρουν τη δυνατότητα εξατομικευμένης δοσολογίας, που μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα στις ανάγκες του καθενός. Η ικανότητα αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι υφίστανται σε υγρή μορφή, σε spray.

Η βιταμίνη Ε έχει προσαρμοστεί με την ίδια τεχνολογία από την AMHES PHARMA και τη σειρά προϊόντων ATOMIC VITAMINS και μπορεί να ληφθεί υπογλώσσια με ψεκασμούς.

Η βιταμίνη Ε συνίσταται από 8 διαφορετικές μορφές, εκ των οποίων η α-τοκοφερόλη είναι η πιο ενεργή από βιολογική άποψη, με τη μεγαλύτερη βιταμινική δράση.

Μειωμένα επίπεδα βιταμίνης Ε έχουν συσχετιστεί με αυξημένο κίνδυνο καταγμάτων στα οστά στους ηλικιωμένους. Αντίθετα, επαρκείς ποσότητες βιταμίνης Ε σε καθημερινή βάση φαίνεται να υποστηρίζουν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού και την απόκριση αντισωμάτων του οργανισμού στους εμβολιασμούς.

Ακόμα, επαρκής πρόσληψη βιταμίνης Ε έχει βρεθεί ότι συμβάλλει στη μείωση των συμπτωμάτων της νόσου Alzheimer, αλλά απαιτούνται περισσότερες έρευνες για επιβεβαίωση.

Βρες το Atomic Vitamin E εδώ.