Follow us

Τι ήξερε τελικά ο Κανάκης για τον Παναγιωτόπουλο;- Τα βίντεο των Ράδιο Αρβύλα που "κατέβηκαν" και εξαφανίστηκαν

Δύο βίντεο από την εκπομπή "Ράδιο Αρβύλα" έρχονται στο φως, μετά τις καταγγελίες κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, για revenge porn. Γιατί "κατέβηκαν".

MissBloom TEAM
Κανάκης - Σερβετάς και Παναγιωτόπουλος

Δύο βίντεο με αποσπάσματα από την εκπομπή "Ράδιο Αρβύλα", έρχονται σήμερα στο φως, στον απόηχο των συγκλονιστικών καταγγελιών κατά του πρώην συνεργάτη του Αντώνη Κανάκη, Στάθη Παναγιωτόπουλου, από πρώην συντρόφους του για revenge porn. Και τα δύο "κατέβηκαν" μετά τις καταγγελίες.

Στο ένα βίντεο, από το επεισόδιο της 24ης Νοεμβρίου 2021, ο Αντώνης Κανάκης σχολιάζει με ιδιαίτερα αυστηρό τρόπο ένα δημοσίευμα το οποίο αναφέρεται στο ριάλιτι "Big Brother" του ΣΚΑΪ, όπου διέρρευσε βίντεο από ερωτικές πράξεις δύο παικτών, και όπως φάνηκε, είχε διαρρεύσει από την ίδια την παραγωγή.

Ο "Mr Ράδιο Αρβύλα", αναφερόμενος στο συγκεκριμένο περιστατικό, λέει χαρακτηριστικά: "Πού αλλού θα φτάσουμε ρε γαμώτο; Πώς να το διασκεδάσεις αυτό το πράγμα; Οχι απλά κάθονται στο κοντρόλ της παραγωγής και παρακολουθούν δύο ανθρώπους να κάνουν σεξ και γελάνε εις βάρος τους, αλλά το διαρρέουν και στο διαδίκτυο".

Δες περισσότερα στο Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ