Follow us

10 χρόνια Missbloom.gr | Γιορτάζουμε με όλους τους φίλους μας στο πιο συναρπαστικό digital party #πάνταμαζίσου

Γιορτάζουμε 10 χρόνια, σβήνουμε 10 κεράκια, παίζουμε τα πιο fun throwback games με τους φίλους που ήταν μαζί μας όλα αυτά τα χρόνια και αναδεικνύουμε τις αξίες της νέας εποχής. Join the party!

MissBloom TEAM
cover

Το MissBloom.gr γιορτάζει δέκα χρόνια.

Σε αυτά τα 10 χρόνια η Miss Bloom υπήρξε μια αγαπημένη φίλη όλων μας που δεν έπαυε να εστιάζει στη θετική πλευρά της ζωής και να επικοινωνεί κάθε τι νέο για τη μόδα, την ομορφιά, την ευεξία, την showbiz.

Και φέτος σβήνει 10 κεράκια στην τούρτα!

Με αυτή την πολύ χαρούμενη αφορμή, το MissBloom.gr θέλει να γιορτάσει μαζί με τις αναγνώστριες, τους συνεργάτες, τους φίλους του.

Θέλει να διασκεδάσει και να εμπνεύσει!

Θέλει να πανηγυρίσει το τώρα, να θυμηθεί τα καλύτερα της πρώτης δεκαετίας του και να εμπνεύσει τα ιδανικά μιας νέας εποχής στο γυναικείο σύμπαν.

Δημιουργώντας ένα διαδικτυακό επετειακό μικρόκοσμο!

Το επετειακό micro-site για τα 10 χρόνια ΜissBloom χωρίζεται σε 3 μέρη

1. Οι αξίες μας

#ΝewEraMissBloomgr

Αυθεντικότητα. Τόλμη. Γυναικεία ενδυνάμωση. Βιωσιμότητα. Μοναδικότητα. Care. Συνεισφορά. Powerful Beauty. Aισιοδοξία. Ελληνικότητα. Αυτές είναι οι αξίες που θέλουμε να εστιάσουμε τώρα! Αυτό είναι το manifesto για τη νέα εποχή της MissBloom που συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια, πιο αποφασισμένη από ποτέ να προχωρήσει κι άλλο μπροστά

2. Το throwback game

#perfect10MissBloom

Nοσταλγία και fun σε ένα διαδραστικό παιχνίδι που δεν υπάρχει σωστή απάντηση και που επιφυλάσσει δώρα-εκπλήξεις. Δημιουργήσαμε το πιο διασκεδαστικό quiz για να κάνουμε όλοι μαζί ένα ταξίδι στις top στιγμές της δεκαετίας που πέρασε; Τι είναι αυτό λοιπόν που μας έμεινε περισσότερο στο μυαλό; Τι θέλουμε να θυμόμαστε;

3. Τα Video

#OnceaMissBloomerAlwaysaMissbloomer

Celebrities και φίλοι, παλιοί συνεργάτες και influencers απαντούν on camera σε ένα ξεκαρδιστικό quiz μνήμης για τη δεκαετία που μας πέρασε και μας εύχονται. Παρουσιάζει η Ελένη Βουλγαράκη. Coming soon to your social media feeds!

Join the party!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ