Follow us

Στάθης Παναγιωτόπουλος | Αυτή είναι η 42χρονη που υπέβαλε την τρίτη μήνυση - Βρήκε τα βίντεο σε ιστοσελίδα οίκων ανοχής

Η νέα μήνυση, τρίτη κατά σειρά, υπεβλήθη από μία 42χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη - Είδε βίντεο με την ίδια από το 2004-06 σε ιστοσελίδα που σχετίζεται με οίκους ανοχής

MissBloom TEAM
Στάθης Παναγιωτόπουλος

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με τις μηνύσεις εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, από γυναίκες των οποίων βίντεο και φωτογραφίες ανέβασε σε πορνογραφικές ιστοσελίδες ο παρουσιαστής.

Η νέα μήνυση, τρίτη κατά σειρά, υπεβλήθη από μία 42χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη χθες το βράδυ, η οποία είδε τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε βίντεο ερωτικού περιεχομένου, σκηνές οι οποίες γυρίστηκαν την περίοδο 2004 έως 2006, όμως παραμένουν μέχρι σήμερα αναρτημένες στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής "Live News" του MEGA, η 42χρονη βρήκε τα βίντεο στα οποία πρωταγωνιστεί σε ελληνική ιστοσελίδα που σχετίζεται με οίκους ανοχής.

Όπως είπε η γυναίκα στην κατάθεσή της, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, προκειμένου να την πείσει να γυρίσουν τα βίντεο, της είπε ότι θα τη νυμφευθεί, μια τακτική που χρησιμοποιούσε ο Παναγιωτόπουλος προκειμένου να περιορίσει τις αναστολές των συντρόφων του.

Όπως έγινε γνωστό από τη δικαστική διαδικασία, ο άνθρωπος που αναρτούσε τα βίντεο στο διαδίκτυο χρησιμοποιούσε ως ψευδώνυμο το όνομα Ολλανδού τραγουδιστή και δίπλα την ημερομηνία γέννησης του παρουσιαστή.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι ότι στο σάιτ στο οποίο η 42χρονη βρήκε τα βίντεο, υπάρχει κύμα συμπαράστασης από χρήστες που υποστηρίζουν τον παρουσιαστή.

Η τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκε το ψευδώνυμο για ανάρτηση, φαίνεται να είναι εντός του 2021. Οι αναρτήσεις αυτές, όπως και το προσωπικό σάιτ του παρουσιαστή εξετάζονται από τις Αρχές.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για τη μία υπόθεση, απολογείται αύριο για την άλλη

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά την απολογία του στον ανακριτή, για την υπόθεση ανάρτησης βίντεο και φωτογραφιών ερωτικού περιεχομένου με πρώην συντρόφους του, στο διαδίκτυο.

Εις βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν στη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου.

Ο παρουσιαστής, ο οποίος πέρασε τα Χριστούγεννα στα κρατητήρια, εξέφρασε την έκπληξη του για το ότι διώκεται για κακούργημα και επανέλαβε ότι δεν γνωρίζει ποιος ανέβασε στο διαδίκτυο τα βίντεο.

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα του επιβλήθηκαν: Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα και καταβολή χρηματικής εγγύησης 30.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι, για τη νέα μήνυση από πρώην σύντροφό του, για την οποία του ασκήθηκε σήμερα ποινική δίωξη, ο 58χρονος ραδιοφωνικός παραγωγός κρατείται προσωρινά και αναμένεται να απολογηθεί αύριο, Τρίτη.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος οδήγησαν τον γνωστό παρουσιαστή στο Δικαστικό Μέγαρο, γύρω στις 9.30 το πρωί, εισερχόμενοι από την πίσω πόρτα για να αποφύγουν τις τηλεοπτικές κάμερες που ανέμεναν την άφιξή του.

Περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ