Follow us

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμβολιάστηκε με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson (βίντεο)

Την ώρα που ο Novak Djokovic είναι νούμερο 1 είδηση, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι έτοιμος για το Αυστραλιανό Open στις 17/1.

Την ώρα που ο Novak Djokovic από νούμερο 1 τενίστας στον κόσμο έγινε νούμερο 1 είδηση παγκοσμίως αναφορικά με το γεγονός πως είναι ανεμβολίαστος -πράγμα που πήρε τεράστιες διαστάσεις και έγινε διπλωματικό θρίλερ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμβολιάστηκε, όπως αποκάλυψε Έλληνας δημοσιογράφος που ζει στην Αυστραλία.

Ειδικότερα, ο Αλέκος Μάρκελλος, αποκάλυψε στην εκπομπή "Συνδέσεις” πως ο νεαρός τενίστας εμβολιάστηκε με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson.

"Για τους Έλληνες πρωταθλητές, τον Τσιτσιπά και τη Σάκκαρη, βέβαια δεν υπάρχει πρόβλημα καθώς έχουν εμβολιαστεί κανονικά. Αναμένονται σήμερα στην Αυστραλία. Έχει εμβολιαστεί ο Τσιτσιπάς με Johnson & Johnson, το επιβεβαίωσα από οικογενειακή του πηγή", είπε ανάμεσα σε άλλα, ο δημοσιογράφος στην ΕΡΤ.

Υπενθυμίσουμε πως στο μεγάλο αυτό τουρνουά που ξεκινάει στις 17/1, το Aυστραλιανό Open, δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι αθλητές είναι εμβολιασμένοι, με τα τέσσερα κύρια εμβόλια (Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson&Johnson).

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ