Follow us

Golden Globes 2022 | Όλοι οι νικητές των βραβείων

Το ‘Succession’ και το ‘West Side Story’ οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς που δεν προβλήθηκε τηλεοπτικά.

MissBloom TEAM
Golden Globes

Τα Golden Globes 2022 πραγματοποιήθηκαν όπως κάθε χρόνο στο Beverly Hills Hotel στο Λος Άντζελες, όμως η βραδιά δεν προβλήθηκε τηλεοπτικά. Το Hollywood Press Association τίμησε τις καλύτερες ερμηνείες και παραγωγές στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο για τη χρονιά που πέρασε με τα βραβεία να ανακοινώνονται στα social media όπου οι fans σχολίαζαν τα αποτελέσματα.

Remaining Time-0:00

Fullscreen

Mute

Η τηλεοπτική σειρά ‘Succession’ κέρδισε βραβεία σε αρκετές κατηγορίες ανάμεσα στις οποίες στην ‘Best Television Series’ για την τρίτη σεζόν ενώ και οι πρωταγωνιστές Jeremy Strong και Sarah Snook βραβεύτηκαν για τις ερμηνείες τους με τα ‘Best Actor’ και ‘Best Actress’ αντίστοιχα.

Ο Jason Sudeikis και η Hannah Waddingham βραβεύτηκαν για τους κωμικούς ρόλους τους στο Ted Lasso ενώ και το ‘Hacks’ αναδείχτηκε η Καλύτερη Τηλεοπτική Κωμική Σειρά με την πρωταγωνίστρια Jean Smart να βραβεύεται Καλύτερη Ηθοποιός στην κατηγορία.

Η Kate Winslet βραβεύτηκε για την εκπληκτική ερμηνείας της στο ‘Mare of Easttown’, o Michael Keaton για το ‘Dopesick’, ο κορεάτης ηθοποιός O Yeaong-su για το ‘Squid Game’ ενώ η Michaele Jae Mj Rodriguez έγινε η πρώτη ανοιχτά trans ηθοποιός που βραβεύτηκε με Golden Globe.

Το West Side Story επικράτησε στις κινηματογραφικές κατηγορίες κερδίζοντας το βραβείο της Καλύτερης Ταινίας. Οι πρωταγωνίστριες Ariana DeBose και Rachel Zegler βραβεύτηκαν για τις ερμηνείες τους στην ταινία του Steven Spielberg.

Περισσότερα στο Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ