Follow us

Εκπρόσωπος του Kanye West διαψεύδει ότι ο ράπερ σχεδιάζει ταξίδι στη Ρωσία και συνάντηση με τον Putin

MissBloom TEAM
Kanye West Abaca/www.visualhellas.gr

Εκπρόσωπος του Κάνιε Γουέστ (Kanye West) διέψευσε τους ισχυρισμούς ότι ο Αμερικανός ράπερ σκοπεύει να μεταφέρει φέτος τις παραστάσεις - Κυριακάτικες Λειτουργίες - του στη Ρωσία και να συναντήσει τον πρόεδρο της χώρας, Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ο Αμίρ Σούνταν, "έμπιστος και στρατηγικός σύμβουλος" του ράπερ και παραγωγού (που πλέον είναι νομικά γνωστός ως Ye), δήλωσε στο Billboard ότι ο Κάνιε Γουέστ σχεδίαζε να κάνει τη Ρωσία "δεύτερη πατρίδα του" και θα περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα στη χώρα.

Ο Σουντάν υποστήριξε ότι ο ίδιος και ο δικηγόρος Σκοτ Μπάλμπερ σχεδιάζουν το ταξίδι του Γουέστ και ότι ο ράπερ στοχεύει να διευρύνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στη Ρωσία σε συνεργασία με τον δισεκατομμυριούχο με καταγωγή από το Αζερμπαϊτζάν και τη Ρωσία, Αράς Αγκαλάροφ, ο οποίος δραστηριοποιείται στον κλάδο των ακινήτων και τον γιο του Εμίν Αγκαλάροφ.

Όμως, ο Πιερ Ρουζιέ σύμβουλος επικοινωνίας του Κάνιε Γουέστ διέψευσε ότι ο ράπερ σχεδιάζει να προχωρήσει σε τέτοιες κινήσεις στη Ρωσία. Σε email που απέστειλε στο Rolling Stone ο Πιερ Ρουζιέ αναφέρει ότι "η ιστορία είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένη" και ότι είναι "ένα έργο φαντασίας ή ευχής των συγκεκριμένων Ρώσων". Οι Σούνταν και Μπάλμπερ δεν έχουν σχολιάσει ακόμη την απάντηση του εκπροσώπου του Κάνιε Γουέστ.

Ο δημοσιογράφος, Ρομπ Γκολντστόουν, εκπρόσωπος του Εμίν Αγκαλάροφ, είπε στο Rolling Stone ότι μπορεί "να επιβεβαιώσει ότι διεξάγονται συζητήσεις", αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει περισσότερο το θέμα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ