Δοκιμάσαμε το "Mayan" πριν ανοίξει τις πόρτες του στον Κεραμεικό

Λιτό κι απέριττο, το ολοκαίνουργιο εστιατόριο του Σταμάτη Τσίλια έχει ωραία ενέργεια κι ένα ευρύτερα Nikkei fusion με ιδέες από τη Λ. Αμερική.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Τα τελευταία χρόνια ο Σταμάτης Τσίλιας ασχολείται συστηματικά με την κουζίνα Nikkei αλλά τώρα επενδύει την αγάπη του γι αυτήν στο δικό του εστιατόριο, το "Mayan". Ανοίγει τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου και μόλις πάτησα το πόδια μου για ένα preview ένοιωσα αμέσως την πολύ θετική του αύρα. Λιτός κι απέριττος ο χώρος, δίνει χωρίς φολκλόρ το χρώμα της κουζίνας με το δυνατό λογότυπό του πάνω στους γκρίζους τοίχους, και τον latino χαρακτήρα τον ενισχύουν οι ένα σειρά φυτεμένοι κάκτοι με την ποικιλία των σχημάτων τους στα μικρά παρτέρια που διατρέχουν τις πλάτες της σάλας ο αρχιτέκτονας Παναγιώτης Μπάφης έδρασε ωραία.

Δείτε περισσότερα στο athinorama.gr