Follow us

Τα αθηναϊκά εστιατόρια που ξεχωρίζουν για τη δημιουργικότητά τους

tasty

Ορισμένα εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δημιουργικότητα τους, για τους πειραματισμούς τους και την προσπάθεια τους να κάνουν τα πράγματα διαφορετικά. Εμείς απολαμβάνουμε, αναγνωρίζουμε την προσπάθεια και ψηφίζουμε.

Τα καλύτερα παραδείγματα τέτοιων εστιατορίων στην Αθήνα θα τα βρεις στην κατηγορία Modern Creative των Tasty Awards. Μιλάμε για εστιατόρια όπου μπορείς να δοκιμάσεις πιάτα όπως ο τόνος Μεσογείου με καραμελωμένο ανανά και σάλτσα σόγιας, ή πιάτα που γεφυρώνουν την απόσταση ανάμεσα στην Καλαμάτα και το Τόκιο (τα απίστευτα bean noodles με χταπόδι και ελιές Καλαμών) ή πιάτα που δοκιμάζουν τα όρια της δημιουργικότητας όπως η τσιπούρα ψημένη σε miso yuzu με dressing πράσινης πιπεριάς και σαλάτα από φύτρες.

Τα τελευταία χρόνια οι chefs στην Αθήνα πειραματίζονται όλο και περισσότερο με τα υλικά, τους συνδυασμούς και τις τεχνικές. Το ίδιο και όλοι εμείς -το κοινό- που τους ακολουθούμε εξερευνώντας τα δικά μας όρια πειραματισμών. Όλο αυτό το δημιουργικό παιχνίδι στα τραπέζια της πόλης γίνεται συνεχώς πιο ενδιαφέρον και καταδεικνύει μια αυξανόμενη εξωστρέφεια της πόλης προς κουζίνες και γεύσεις πιο μακρινές.

Βέβαια η δημιουργικότητα απαιτεί τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία. Για να μπορέσεις να πειραματιστείς και να δημιουργήσεις κάτι καινούριο, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να ξέρεις πολύ καλά τα υλικά με τα οποία δουλεύεις.

Αυτό συμβαίνει 100% στα εστιατόρια που συμμετέχουν στα Tasty Awards 2022. Ήδη αγαπημένα του κοινού, μας καλούν να τα ψηφίσουμε και να στηρίξουμε εκείνο που μας έχει κερδίσει περισσότερο.

Ψηφίζουμε τώρα στο: https://www.tasty-guide.gr/voting/modern-creative

Info

Tasty Awards 2022

Υπό την αιγίδα: Περιφέρεια Αττικής

Χορηγοί

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ