Follow us

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη | Το μήνυμα συμπαράστασης από την πρώτη κοπέλα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

"Θέλω πολύ να επικοινωνήσει η κοπέλα μαζί μου για να πάρουμε η μία δύναμη από την άλλη".

girl power iStock

Το δικό της μήνυμα θέλησε να στείλει στην 24χρονη - θύμα βιασμού στη Θεσσαλονίκη, η πρώτη από τις γυναίκες που κατήγγειλαν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για δημοσιοποίηση προσωπικών τους στιγμών χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Κατερίνα Καινούργιου | "Ψάξτε αλλού για παρουσιάστριες που ΔΕΝ στηρίζουν γυναίκες θύματα"

Πιο συγκεκριμένα, η 30χρονη πρώην σύντροφος του ραδιοφωνικού παραγωγού, μέσα από την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", έκανε την ακόλουθη δήλωση για να της εκφράσει τη συμπαράστασή της:

"Όσον αφορά στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης θέλω αρχικά να δηλώσω την απεριόριστη συμπαράστασή μου προς την κοπέλα, καθώς μπορώ να καταλάβω πώς αισθάνεται.

Αρχικά γιατί έχω μια παρόμοια τραυματική εμπειρία, της οποίας ηθικός αυτουργός είναι ο κατηγορούμενος της δικής μου υπόθεσης, που όμως για αυτήν την περίπτωση δε μπορώ να κινηθώ νομικά. Αλλά και γιατί οι δράστες φέρεται να είναι γνωστά πρόσωπα στους επιχειρηματικούς κύκλους, αντίστοιχα με τον άνθρωπο που με διέσυρε στο διαδίκτυο που ήταν δημόσιο πρόσωπο και αυτό ήταν κάτι που με φόβισε στο να μιλήσω αρχικά δημόσια για ό,τι μου συνέβη. Όμως η κοινωνία πλέον δεν έχει καμία ανοχή σε τέτοια θέματα, όποιος κι αν είναι ο θύτης, όσο γερές διασυνδέσεις κι αν έχει.

Πλέον στην εποχή των social media, μπορούμε να δούμε πόση δύναμη έχουμε και πως τίποτα δε θα επιτρέπουμε να συγκαλύπτεται. Εύχομαι να βρει τη δύναμη να αντέξει ψυχικά σε όλο αυτό τον δικαστικό αγώνα που έχει μπροστά της και να σκέπτεται ότι αυτό το απαίσιο γεγονός που της συνέβη, μπορεί να σώσει άλλες κοπέλες που σιωπούν από ντροπή. Θέλω πολύ να επικοινωνήσει η κοπέλα μαζί μου για να πάρουμε η μία δύναμη από την άλλη. Σας ευχαριστώ που δεν αφήνετε τίποτα να συγκαλυφθεί".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ