Follow us

Διαγωνισμός 10 years Missbloom.gr | Κέρδισε το νέo Dyson Corrale, ένα από τα καλύτερα ισιωτικά της αγοράς

Παίξε το The throwback game και κέρδισε το must-have styling tool που θα σου χαρίσει τέλεια μαλλιά.

MissBloom TEAM
dyson corrale

Φανταζόσουν ποτέ ότι θα υπήρχε ένα styling tool που θα ίσιωνε τέλεια τα μαλλιά σου στην στιγμή, θα ήταν πανεύκολο στη χρήση, και το κυριότερο, θα το είχες στο νεσεσέρ σου; Κι όχι μόνο αυτό, αλλά και θα σε έκανε να δείχνεις σαν να βγήκες μόλις απ' το κομμωτήριο, χρησιμοποιώντας πολύ μικρότερη θερμοκρασία από αυτή που χρησιμοποιούμε συνήθως για να έχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα - άρα, ελάχιστη ταλαιπωρία για την τρίχα.

Tο Dyson Corrale κάνει όλα τα παραπάνω και πολλά περισσότερα, χάρη στις εύκαμπτες πλάκες από κράμα χαλκού και μαγγανίου που κάμπτονται για να συγκρατήσουν τα μαλλιά, πετυχαίνοντας έτσι μικρότερη εξάρτηση από τις υψηλές θερμοκρασίες, αποδίδοντας όμως ένα άριστο αποτέλεσμα. Η εξάρτηση από τη θερμότητα είναι μικρότερη ενώ μειώνεται στο 50% το φαινόμενο του φριζαρίσματος αλλά και του σπασίματος της τρίχας.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά έχει και την επιλογή ασύρματης λειτουργίας, προσφέροντας τη δυνατότητα αποτελεσματικού φορμαρίσματος για 30 ολόκληρα λεπτά χωρίς καλώδιο.

Με αφορμή λοιπόν τον εορτασμό των 10 χρόνων του Miss Bloom, σού δίνουμε την ευκαιρία να κερδίσεις αυτό το τόσο χρήσιμο εργαλείο styling.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο digital party 10 years Missbloom.gr και να παίξεις μαζί μας το The throwback game. Πρόκειται για ένα πολύ διασκεδαστικό quiz που θα σε ταξιδέψει στις top στιγμές της δεκαετίας που πέρασε, τεστάροντας τις γνώσεις σου - στο παιχνίδι αυτό όμως όλες οι απαντήσεις είναι σωστές!

Μην περιμένεις άλλο λοιπόν, μπες ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ, παίξε μαζί μας και διεκδίκησε το δώρο σου!

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ