Τζώρτζης Μονογυιός | Η αντίδραση της συζύγου του όταν ενημερώθηκε για τον θάνατό του (βίντεο)

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Το βράδυ της Τρίτης (18/1) αναμένεται να πραγματοποιηθεί η κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Μύκονο. Ο 45χρονος που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Πέμπτης στη Βούλα, εκτοξέυτηκε από το πολυτελές αυτοκίνητό του όταν η Ferrari που οδηγούσε βγήκε από την τροχιά της και προσέκρουσε σε δέντρο.

Στο κάθισμα του συνοδηγού καθόταν η σύζυγός του Αθηνά Κοντοπάνου που κατάφερε να απεγκλωβιστεί και έκτοτε νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, σε σταθερή κατάσταση. Ωστόσο, δεν γνώριζε για τον χαμό του συζύγου της μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας όταν την ενημέρωσαν οι συγγενείς και ο ψυχολόγος της.

Οι πληροφορίες την θέλουν να ξεσπά σε κλάματα και να ζητά να βγει από το θεραπευτήριο για να μπορέσει να πάει στην κηδεία- κάτι που όμως οι γιατροί της δεν της επιτρέπουν.

Ακόμη, όπως ακούσαμε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσής, ο θάνατος του Τζώρτζη Μονογυιού ήταν βίαιος και ακαριαίος. Ο 45χρονος έφερε πολλαπλές κακώσεις σώματος, πολλαπλές εκδορές, κατάγματα άνω και κάτω άκρων, εγκαύματα στο πρόσωπο στη δεξιά πλευρά, στην πρόσθια τραχηλική χώρα και στη δεξιά χείρα.