Follow us

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη | Διατάχθηκε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της 24χρονης

Στην Ελβετία οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης.

Γεωργία Μπίκα

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε ο δικηγόρος της 24χρονης κοπέλας από τη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Τετάρτης 19/1. Ο κ.Ζιώγας που ανέλαβε τη Γεωργία Μπήκα η οποία και κατήγγειλε τον ομαδικό της βιασμό σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, αποκάλυψε ότι υπάρχουν καταγγελίες δύο γυναικών που έφτασαν στο γραφείο του και καταθέτουν ότι βιάστηκαν, η μία το 2016 και η άλλη το 2018.

"Με τον ίδιο τρόπο, όχι ακριβώς με τα ίδια πρόσωπα" είπε χαρακτηριστικά. Εν συνεχεία, κάλεσε όλες τις γυναίκες που έχουν πέσει θύματα, να μιλήσουν: "να βγουν χωρίς φόβο και πάθος να καταγγείλουν το γεγονός αυτό κι εγώ θέλω να διαβεβαιώσω ότι οι δικαστικές Αρχές και ανακριτικές Αρχές λειτουργούν και ότι θα υπάρχει πλήρης προστασία και πλήρης διερεύνηση του θέματος αυτού εις βάθος".

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστότο μεσημέρι της Τετάρτης, ο Εισαγγελέας διέταξε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της 24χρονης, ενώ το δείγμα από τις τοξικολογικές εξετάσεις της μπορεί να σταλεί ακόμη και σήμερα σε ειδικό εργαστήριο στην Ελβετία προκειμένου να εξετασθεί η ύπαρξη ναρκωτικών ουσιών.

Ακολουθούν τα όσα ανέφερε ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ