Follow us

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες της 38χρονης που ζητά με αγωγή 850.000 ευρώ από γνωστό πλαστικό χειρουργό για αποτυχημένη επέμβαση

"Έπεσε σε κατάθλιψη, παρακολουθείται από ψυχίατρο και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή".

woman unhappy iStock

Στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1 μίλησε ο δικηγόρος της 38χρονης γυναίκας που προχώρησε σε αγωγή εναντίον γνωστού Έλληνα πλαστικού χειρουργού για αποτυχημένη πλαστική επέμβαση, η οποία έγινε το 2018. Ειδικότερα, ο νομικός Γιώργος Κατσαρίδης εξήγησε ότι η πελάτισσά του προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον χειρουργό και το επιτελείο του, αλλά κανείς δεν έβγαινε στο τηλέφωνο.

Ως εκ τούτου, επιδεινώθηκε η κατάστασή της και έχει πια μόνιμες βλάβες. Όταν αργότερα ο πλαστικός ήρθε κάποια στιγμή σε επικοινωνία με την 38χρονη γυναίκα, της πρότεινε να διευθετήσουν το ζήτημα προσφέροντάς της 5.000 ευρώ.

Εκείνη ωστόσο αρνήθηκε την πρότασή του και μέσω της αγωγής της ζητά ως αποζημίωση 850.000 ευρώ. Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Κατσαρίδης είπε στην πρωινή εκπομπή:

Η κοπέλα έχει μόνιμη βλάβη και ουλές που ποτέ δεν θα επανέλθουν. Στο παρά πέντε στην κυριολεξία έσωσε το δεξί της μάτι, γιατί το απόστημα ανέβαινε από τα χείλη πήγε να της κάνει ζημιά.

Το έσωσε το μάτι αλλά δυστυχώς δεν είναι μόνο αυτό. Εκτός από το εμφανισιακό θέμα, η γυναίκα δεν μπορεί να πιει με καλαμάκι, όταν μιλάει εκτοξεύονται σταγονίδια. Και το χειρότερο από όλα, αυτό της δημιούργησε μια πίεση ψυχολογική.Έπεσε σε κατάθλιψη, παρακολουθείται από ψυχίατρο και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.

38χρονη ζητά με αγωγή 850.000 ευρώ από γνωστό πλαστικό χειρουργό για αποτυχημένη επέμβαση

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ