Follow us

Πώς θα κάνεις τον χώρο σου να μοιάζει με το διαμέρισμα της Carrie Bradshaw από το Zara Home

Βρήκαμε τα διακοσμητικά, στα οποία δεν θα μπορούσε να αντισταθεί ούτε η ίδια η πρωταγωνίστρια του Sex and the City.

Carrie Bradshaw Splash News/Ideal Image

Πόσες φορές ζήλεψες το διαμέρισμα της Carrie Bradshaw στη σειρά "Sex and the City”, το οποίο έκανε comeback στις οθόνες μας τις τελευταίες εβδομάδες μέσα από το reboot "And Just Like That”. Παρόλο που μέχρι σήμερα δεν μπορεί να εξηγηθεί πώς μία αρθρογράφος στήλης μπορούσε να νοικιάζει ένα διαμέρισμα στο West Village της Νέας Υόρκης και παράλληλα να αγοράζει σωρηδόν designer ρούχα και τίποτα λιγότερο από γόβες Manolo Blahnik και πέδιλα Jimmy Choo, εμείς δεν παύουμε να λατρεύουμε το μοναδικό ύφος και την αισθητική αυτού του cozy σπιτιού που η πρωταγωνίστρια δεν ήθελε να αποχωριστεί. Και γιατί άλλωστε;

Διάβασε επίσης: And Just Like That | Η επιστροφή του πιο iconic φορέματος από την γκαρνταρόμπα της Carrie Bradshaw

Έτσι μέσα από μία μίνι έρευνα, συλλέξαμε εκείνα τα στοιχεία και τα διακοσμητικά, στα οποία ούτε η ίδια η Carrie Bradshaw δεν θα μπορούσε να αντισταθεί, που θα δώσουν στον χώρο σου έναν αέρα ανανέωσης και "Sex and The City" vibes.

Κουβέρτα Ζακάρ Paisley

Ακόμα κι αν το διαμέρισμα της Carrie Bradshaw στην original σειρά είχε μία πιο μίνιμαλ διακόσμηση, σε ό,τι αφορά τα αντίκειμενα και τα χρώματα, όσο ο χαρακτήρας εξελισσόταν, το ίδιο συνέβαινε και με το στιλ της. Άλλωστε, συχνά βλέπαμε την πρωταγωνίστρια να προσθέτει έθνικ στοιχεία στο ντύσιμό της, αλλά και πιο εμπριμέ σχέδια στον χώρο της. Γι'αυτό, αυτή η ζακάρ κουβέρτα θα ήταν ιδανική για την ίδια, αλλά και για σένα.

Πώς θα κάνεις τον χώρο σου να μοιάζει με το διαμέρισμα της Carrie Bradshaw από το Zara Home

Πολυθρόνα από φράξο και λινό

Δύσκολα οι φαν της σειράς θα μπορούσαν να ξεχάσουν την πολυθρόνα που ο επιπλοποιός και μετέπειτα σύντροφος της πρωταγωνίστριας, Aidan, της είχε χαρίσει, στην οποία η ίδια καθόταν και διάβαζε τα αγαπημένα της βιβλία ή ξεφύλλιζε περιοδικά μόδας. Μία παρόμοια πολυθρόνα σού προτείνουμε για τον δικό σου χώρο, στην οποία θα χαλαρώνεις και θα οραματίζεσαι τα δικά σου σχέδια.

Zara home

Ξύλινος καθρέπτης με διακοσμητικές λεπτομέρειες

Η Carrie πάντα είχε μία λατρεία για τα vintage αντικείμενα, όπως και για τις αντίστοιχες haute couture δημιουργίες. Γι'αυτό και ο καθρέφτης από το Zara Home είναι αναμφίβολα απαραίτητος στον χώρο σου, πρώτον για να ρίχνεις μία ματιά πριν φύγεις από το σπίτι σου και δεύτερον για να δώσεις μία vintage αύρα σε αυτόν.

zara home

Φωτιστικό με καρό καπέλο

Συνήθως το βράδυ ήταν η ώρα που εκείνη έγραφε, γι'αυτό το stylish φωτιστικό στον χώρο της ήταν αναγκαίο. Αν κι εσύ έχεις βραδινές ανησυχίες, το ιδιαίτερο αυτό φωτιστικό είναι μονόδρομος.

ZARA Home

Διάτρητο καλάθι

Πάντα υπήρχαν διάσπαρτα περιοδικά μόδας στο διαμέρισμά της, από τα οποία έπαιρνε έμπνευση για το ασυναγώνιστο στιλ της. Είτε ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, είτε όχι, ένα αποθηκευτικό καλάθι το λες και απαραίτητο.

Zara Home

Μεγάλο κυλινδρικό κερί

Η ατμόσφαιρα είναι τα πάντα. Είτε θέλεις να συγκεντρωθείς, είτε για να χαρίσεις στον χώρο σου μία ρομαντική νότα, τα κεριά είναι must.

Zara home

Κάλυμμα μαξιλαριού με λουλούδια

Αν θες να ανανεώσεις τα μαξιλάρια του σαλονιού σου, μπορείς να ρίξεις μία ματιά σε αυτό. Carrie approves!

zara home

Coffee Table Book Dior

Αν αγαπάς την Carrie Bradshaw, αγαπάς αυτόματα και τη μόδα. Τι κι αν εκείνη έπεσε στο πάτωμα του οίκου Dior στο Παρίσι, το βιβλίο με τις πασαρέλες του φημισμένου luxury brand, θα αποτελέσει το καλύτερο κομμάτι στο σαλόνι σου.

zara home

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ