Κεριά για "φάγωμα" | Τα κεριά που μοιάζουν με σοκολάτα και μυρίζουν υπέροχα

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Οι φανατικοί της διακόσμησης και του design θα με καταλάβουν. Ένα από τα guilty secrets μου είναι ότι χαζεύω ατελείωτα φωτογραφίες με σπίτια άλλων deco freaks -σαν και εμένα- στο Instagram. Όμορφα cozy σαλόνια και υπνοδωμάτια γεμάτα φυτά, πίνακες και ντιζαινάτα φωτιστικά μπορούν να με κάνουν να σκρολάρω για ώρες. Είναι πραγματικά αυτό που λέμε "σπίτια βγαλμένα από περιοδικό” που σου προσφέρουν απλόχερα άφθονες ιδέες και τα απόλυτα deco goals για το δικό σου σπίτι.

Ανάμεσα στα items που εκτός από όμορφα διακοσμητικά στοιχεία, δίνουν και έναν πιο cozy χαρακτήρα στον χώρο και δε λείπουν από κανένα instagramικό σπίτι είναι τα κεριά. Είναι τρομερό πώς κάτι τόσο μικρό, μπορεί να φέρει τόσο μεγάλες αλλαγές σε ένα σπίτι. Και ο λόγος είναι απλός: δημιουργούν μια απίστευτα απολαυστική ατμόσφαιρα.

Το απόλυτο trend αυτή τη στιγμή σε Ελλάδα και εξωτερικό όσον αφορά τον κόσμο των κεριών είναι τα wax melts. Πρόκειται για αρωματικές μπάρες από κερί που μοιάζουν με σοκολάτες. Παρόλο που όταν τα βλέπεις, σου ανοίγουν την όρεξη για γλυκό και σε κάνουν να θέλεις να τα φας, προφανώς δεν τρώγονται, αλλά καίγονται, απελευθερώνοντας απίστευτα αρώματα στον χώρο.

Βρες υπέροχα wax melts για το σπίτι

Είναι το home essential που:

  • θα σε συντροφεύει κάθε φορά που θέλεις να μείνεις μόνη στο σπίτι διαβάζοντας ένα βιβλίο ή βλέποντας σειρές στο Netflix,
  • θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ωραίες, χαλαρωτικές βραδιές με το σύντροφο,
  • αλλά και να φτιάξεις ατμόσφαιρα για τα girls nights που κάνεις στο σπίτι.

Τα wax melts που γνωρίσαμε μέσα από τα social media μας είναι από το Candelinas. Στο Candelinas όλες οι μπάρες είναι χειροποίητες και δημιουργούνται από σόγια. Είναι eco-friendly, cruelty-free και non-toxic.

Γνώρισε όλες τις μυρωδιές του Candelinas

Οι μυρωδιές τους είναι πραγματικά για "φάγωμα”.

  • Wax melts με νότες σοκολάτας, καραμέλας, μούρων του δάσους, μελιού, καρύδας και μόκας,
  • με βάση το πορτοκάλι, τα κόκκινα μούρα, το τριαντάφυλλο και την κανέλα,
  • με νότες καφέ Arabica και κάρδαμου, σε συνδυασμό με μεσαίες νότες φουντουκιού και κέδρου σε μια βάση βανίλιας,
  • αλλά και wax melts με ένα κρεμώδες και απολαυστικό μείγμα από βανίλια, υπέροχα πικάντικη και συνυφασμένη με το γλυκό κεχριμπάρι σε μια βάση από κέδρο και βελούδινο μόσχο είναι μόνο λίγες από τις επιλογές που υπάρχουν στο Candelinas.

Μην ξεχάσεις να πάρεις wax melter

Φυσικά, πέρα από τα wax melts που μπορεί να θυμίζουν ζαχαροπλαστείο, το σπίτι της γιαγιάς ή το αγαπημένο μας café, υπάρχουν και μπάρες για τους λάτρεις των πιο clean & fresh αρωμάτων, όπως το Ocean Drive που θυμίζει φρέσκο αέρα Ωκεανού ή το Shut Eye που μυρίζει λεβάντα.

Το καλό με τα wax melts του Candelinas είναι ότι παρόλο που τα αρώματά τους κατακλύζουν το σπίτι, δεν κάνουν την ατμόσφαιρα αποπνικτική, όπως συνήθως συμβαίνει με άλλα κεριά. Οι μυρωδιές τους διαχέονται στον χώρο χωρίς να προκαλούν δυσφορία ή να σε κουράζουν.

Η χρήση των wax melts είναι απλή: κόβεις 1-2 κομμάτια από την μπάρα, τα βάζεις στην ειδική wax melter βάση, την οποία μπορείς να βρεις στο Candelinas και τα λιώνεις, ανάβοντας στο κάτω μέρος της βάσης ένα ρεσό.

Γνώρισε όλες τις μυρωδιές του Candelinas

Οι λάτρεις των κεριών, θα ξετρελαθούν. Αυτοί που "πεθαίνουν” να δημιουργούν όμορφες καταστάσεις στο σπίτι για τον εαυτό τους, τους φίλους τους ή τον σύντροφό τους, βρήκαν τη νέα τους απολαυστική ιεροτελεστία. Και οι chocolate lovers βρήκαν το κερί που θα τους θυμίζει τον αγαπημένο τους εθισμό.

Υ.Γ. Εμείς πάντως βρήκαμε αυτό που θα μας δίνει έμπνευση στο γραφείο!

Ανακαλύψτε όλα τα αρώματα των Wax Melts του Candelinas

Tags