Follow us

Υπόθεση Θεσσαλονίκης | Μήνυση κατά του Ηλία Γκιώνη από τον πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Αστυνομικών

"Ο συγκεκριμένος κύριος έχει χριστεί αυτόκλητος σωτήρας της κοινωνίας υποκαθιστά τις αρχές και τους θεσμούς του κράτους, στήνει δίκες, δικάζει και καταδικάζει μέσω των λογαριασμών του".

Ηλίας Γκιώνης @omikrosprigkipakos

Μήνυση κατά του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη κατέθεσε ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Αστυνομικών Θεσσαλονίκης για συκοφαντική δυσφήμηση. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Θοδωρής Τσαϊρίδης μήνυσε τον "Μικρό Πριγκιπάκο" επειδή σε αναρτήσεις του έγραφε το όνομά του δίπλα σε ονόματα και επιχειρήσεις που -κατά τον Ηλία Γκιώνη- σχετίζονται με την υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα από τη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, μιλώντας στην "Κοινωνία Ώρα Mega”, ο κ. Τσαϊρίδης είπε στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη:

Ο συγκεκριμένος κύριος έχει χριστεί αυτόκλητος σωτήρας της κοινωνίας υποκαθιστά τις αρχές και τους θεσμούς του κράτους, στήνει δίκες, δικάζει και καταδικάζει μέσω των λογαριασμών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και καλεί τον κόσμο να κοινοποιεί τις δημοσιεύσεις του, που καμία επαφή δεν έχουν όσον αφορά εμένα με την πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα έγραψε ότι εγώ είμαι μέτοχος σε συγκεκριμένο κατάστημα που είναι μέτοχοι που εμπλέκονται στον βιασμό. Εγώ μέχρι χθες το μεσημέρι δεν ήξερα καν την ύπαρξη αυτού του καταστήματος. Έχει ένα λογαριασμό με πολλούς ακόλουθους και αυτό επηρεάζει τον κόσμο. Πίσω από μένα υπάρχει μία γυναίκα, παιδιά, γονείς. Μπορεί ο καθένας να βγαίνει στο διαδίκτυο και να λέει ότι θέλει;

Προσέφυγα στη δικαιοσύνη έτσι ώστε να κληθεί ο συγκεκριμένος κύριος να καταθέσει στοιχεία για εμένα προσωπικά και φυσικά ποια άτομα βρίσκονται πίσω από αυτές τις ανακρίβειες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ