Follow us

Γεωργία Μπίκα | Η απάντηση της 24χρονης για τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

"Ο αστυνομικός είπε ότι κακώς δεν διέταξαν να μην καθαριστεί το δωμάτιο - Δεν μου έδωσαν ουροσυλλέκτες, μου είπαν ότι εγώ πρέπει να πάω να τους πάρω εγώ".

Μπήκα Glomex ERT

Αρνητικές βγήκαν οι τοξικολογικές εξετάσεις της Γεωργίας Μπίκα, όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου. Η 24χρονη που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού μετά από πρωτοχρονιάτικο πάρτι σε σουίτα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, μίλησε και πάλι στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Ο δημοσιογράφος ανέβασε το βίντεο με την τοποθέτησή της στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Μεταξύ άλλων την ακούμε να λέει:

Αν και δεν περιμέναμε αυτά τα αποτελέσματα για να αποδείξουμε κάτι, η ψυχολογία μου δεν είναι και η καλύτερη. Εκείνη την ημέρα πήγα από την πρώτη στιγμή το πρωί στην αστυνομία, μου πήρε κατάθεση ένας αστυνόμος, κατά τη διάρκεια της κατάθεσης και ενώ είχα πει ότι ήμουν σε αυτό το νοσοκομείο, δεν είχαν δώσει εντολή ώστε να μην καθαριστεί το συγκεκριμένο δωμάτιο. Άλλαξαν βάρδια οπότε ο αστυνομικός που ήρθε είπε ότι κακώς παίρνετε κατάθεση από την κοπέλα και δεν έχετε διατάξει να μην καθαριστεί το δωμάτιο. Γύρω στις 12 το μεσημέρι ήμουν στο τμήμα.

Δεν μου έδωσαν ουροσυλλέκτες, μου είπαν ότι εγώ πρέπει να πάω να τους πάρω εγώ. Έψαχνα για περίπου 40 λεπτά φαρμακείο, δεν μπορούσα να περπατήσω, γιατί έβλεπα θολά. Γύρισα, πήρα το αυτοκίνητο και έβαλα GPS στο κινητό μου και έτσι με πολύ μεγάλη δυσκολία κατάφερα να βρω φαρμακείο και γύρισα αλλά δεν μου είπαν εκείνη τη στιγμή ”πήγαινε και τα ούρα”.

Περίμενα να μου πουν πότε μπορώ και είμαι έτοιμη να τα δώσω. Γύρω στις 9 μου είπαν όποτε είσαι έτοιμη μπορείς να δώσεις. Και έδωσα γύρω στις 10 παρά περίπου. Επίσης να πω ότι όλη αυτή τη διάρκεια είχα πάει 4-5 φορές στην τουαλέτα. Είχα αποβάλλει αρκετά υγρά. Είχα και αναγούλες. Ρώτησα και μου είπαν πως δεν παίζει ρόλο, οπότε δεν κάναμε άμεσα αυτή την ενέργεια.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ