Follow us

Μουσικό Σχολείο | Καθηγητής είπε σε μαθητή ότι είναι "η ντροπή της κοινωνίας" επειδή φορούσε φούστα

"Τα ρούχα δεν έχουν φύλο": Η υποδειγματική συμπαράσταση των συμμαθητών του.

MissBloom TEAM
σχολείο

Ποικίλλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η είδηση για ένα περιστατικό που συνέβη ανάμεσα σε έναν καθηγητή και έναν μαθητή του Μουσικού Σχολείου Ιλίου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο μαθητής που φοιτά στην Πρώτη Γυμνασίου, πήγε στο σχολείο φορώντας φούστα την προηγούμενη Τρίτη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μόλις τον είδε ο καθηγητής άρχισε να του φωνάζει, να του επιτίθεται λεκτικά και να τον προσβάλλει μπροστά στους συμμαθητές του. Όπως χαρακτηριστικά ισχυρίζονται όσοι ήταν μάρτυρες στο συμβάν, αποκάλεσε το παιδί "ντροπή της κοινωνίας", το έδιωξε από την τάξη και το έστειλε στον διευθυντή.

Στο σχολείο κλήθηκαν στη συνέχεια οι γονείς του, που ενημερώθηκαν για το περιστατικό και φυσικά ζήτησαν εξηγήσεις για την απαράδεκτη συμπεριφορά του καθηγητή.

Θαυμασμό προκαλεί ωστόσο η πρωτοβουλία των συμμαθητών του, που την επόμενη ημέρα εμφανίστηκαν στο σχολείο τα αγόρια φορώντας φούστες και τα κορίτσια παντελόνια και γραβάτες, δηλώνοντας έμπρακτα τη συμπαράστασή τους και εκφράζοντας το αυτονόητο: Τα ρούχα δεν έχουν φύλο.

Μουσικό Σχολείο | Καθηγητής είπε σε μαθητή ότι είναι "η ντροπή της κοινωνίας" επειδή φορούσε φούστα
σχολείο
σχολείο
σχολείο

Ο καθηγητής, που είναι θεολόγος, από την Τετάρτη δεν έχει πάει στο σχολείο, ενώ το 12χρονο παιδί παρακολουθεί κανονικά τα μαθήματά του.

Να αναφέρουμε ότι διατάχθηκε έρευνα για το περιστατικό με εντολή του γ.γ. Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, Αλέξανδρου Κόπτση, σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Παιδείας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ