Follow us

Tasty Awards 2022 | Για ψάρι και θαλασσινά στα καλύτερα

Στηρίζουμε τα αγαπημένα μας "ψαροεστιατόρια" και τα ψηφίζουμε στα Tasty Awards 2022.

ESTIATO

Τα ψάρια και τα θαλασσινά είναι αναπόσπαστο, θεμελιώδες κομμάτι όχι μόνο της ελληνικής κουζίνας, αλλά της διατροφής μας γενικότερα. Οι επιλογές που έχουμε για φρέσκο ψάρι στην Αθήνα είναι πολλές και καλές. Στηρίζουμε τα αγαπημένα μας "ψαροεστιατόρια” και τα ψηφίζουμε στα Tasty Awards 2022.

Άλλα είναι -παραδοσιακά- δίπλα στο κύμα, άλλα στο κέντρο της πόλης και άλλα στις εξοχές των βορείων προαστίων. Ποιος είπε άλλωστε πως η καλή ψαροφαγία συνδυάζεται με το κύμα στο φόντο; Όλα μαγειρεύουν μοναδικά πιάτα που μυρίζουν θάλασσα με αφετηρία τις ολόφρεσκες πρώτες ύλες. Το γαστρονομικό επίπεδο των ψαροφαγικών εστιατορίων της Αθήνας έχει ανέβει εντυπωσιακά χρόνο με το χρόνο.

Πάντα είχαμε πολύ καλές, διαχρονικές επιλογές για ψάρι, εκεί που ίσως υστερούσαμε ήταν στη δημιουργικότητα. Τώρα αυτό αλλάζει. Δίπλα στην ποιότητα των πρώτων υλών οι νέες δημιουργικές ιδέες των μαγείρων αποδεικνύονται εξίσου σημαντικές για το τελικό πιάτο που απολαμβάνουμε, ενώ επιπλέον αναδεικνύουν και καλύτερα τις πρώτες ύλες.

Στα εστιατόρια της Αθήνας που αγαπούν το ψάρι, πλέον οι σουπιές μπορεί να συνοδεύονται από ταχίνι, η καρμπονάρα να έχει χέλι και το φιλέτο μαγιάτικο να συνυπάρχει με ποπ κορν κινόας. Βέβαια, οι γαρίδες Αμβρακικού είναι εξαιρετικής ποιότητας -όπως πάντα- και το λαβράκι δε χωρίζεται ποτέ από το σταμναγκάθι.

Αυτό συμβαίνει 100% στα εστιατόρια που συμμετέχουν στην κατηγορία Fish & Seafood των Tasty Awards 2022. Ήδη αγαπημένα του κοινού, μας καλούν να τα ψηφίσουμε και να στηρίξουμε εκείνο που μας έχει κερδίσει περισσότερο.

Ψηφίζουμε τώρα στο: https://www.tasty-guide.gr/voting/fish-sea-food

Tasty Awards 2022

Υπό την αιγίδα: Περιφέρεια Αττικής

Χορηγοί:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ