Follow us

Στάθης Παναγιωτόπουλος | Δεν εμφανίστηκε στη δίκη - Η δημόσια έκκληση της 30χρονης πρώτης καταγγέλουσας

Ξεκινά σήμερα, 9 Φεβρουαρίου, η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου για παράνομη διακίνηση προσωπικών δεδομένων τρίτων προσώπων.

Δίκη

Σήμερα Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου ξεκινά η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός βρίσκεται αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες, όπως η διαρροή προσωπικών στιγμών της 30χρονης πρώην συντρόφου του σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου. Ο ίδιος επέλεξε να μην εμφανιστεί τελικά στη δίκη και δικάζεται δια των πληρεξούσιων δικηγόρων του.

Στάθης Παναγιωτόπουλος | Στο εδώλιο σήμερα για τα ροζ βίντεο

Μιλώντας στις κάμερες έξω από το δικαστήριο, η δικηγόρος της 30χρονης πρώτης καταγγέλλουσας έκανε έκκληση στα Μέσα να μην τραβήξουν καμία φωτογραφία της πελάτισσάς της.

Η κα Σταυρούλα Αντιγόνη Πρίλη, είπε χαρακτηριστικά στα τηλεοπτικά συνεργεία:

"Περιμένουμε σήμερα να δούμε τι θα γίνει με την έκβαση του δικαστηρίου. Με την εντολέα μου εμπιστευόμαστε τη δικαιοσύνη. Θερμή παράκληση, έχω αποστείλει Δελτίο Τύπου, σας παρακαλώ πολύ να μην καταγραφεί με κανέναν τρόπο.

Όπως βλέπετε, δεν είναι δίπλα μου και δεν θα τη δείτε δίπλα μου σε εξωτερικούς χώρους. Κάνει έκκληση και η ίδια να μην καταγραφεί με κανέναν απολύτως τρόπο. Η πελάτισσά μου επιθυμεί να καταδικαστεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος για τις πράξεις που έχει κάνει εις βάρος της. Ψυχολογικά είναι πολύ δύσκολα, ειδικά σήμερα που θα τον ξαναδεί αν παραστεί αυτοπροσώπως".

Ακολουθούν οι εν λόγω δηλώσεις, όπως προβλήθηκαν από την εκπομπή Happy Day.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ