Follow us

Deco Lovers | Πρωτότυπες ιδέες για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου από Ikea, H&M και Zara Home

Οι πιο ωραίες ιδέες για δώρα για το σπίτι.

MissBloom TEAM
αγίου βαλεντίνου iStock

Ποιος είπε πως τα δώρα του Αγίου Βαλεντίνου πρέπει να είναι αποκλειστικά σοκολάτες, κουκλάκια ή κοσμήματα. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να εκφράσεις την αγάπη σου και αυτό μπορεί να γίνει εφικτό, προχωρώντας σε μία αγορά που θα αποδείξει πως γνωρίζεις πολύ καλά τη σύντροφό σου. Αν για παράδειγμα η αγαπημένη της εκπομπή στο Netflix είναι το "Tidying Up with Marie Kondo", το app που χρησιμοποιεί περισσότερο στο κινητό της είναι το Design Home: Dream Makerover, ο αγαπημένος χαρακτήρας της σε τηλεοπτική σειρά είναι η Monica από τα "Friends" και η οργάνωση θα μπορούσε να είναι το μεσαίο της όνομα, τότε οι παρακάτω επιλογές είναι αναμφίβολα οι ιδανικές για σένα.

Στικ - Άρωμα χώρου

Τα λουλούδια αναμφίβολα δεν θα κρατήσουν για πολλές μέρες, το ίδιο και το άρωμά τους. Σε αντίθεση με τους διαχυτήρες στικ που θα γεμίσουν τον χώρο σας με μυρωδάτες νότες από λουλούδια και φρούτα για αρκετές εβδομάδες.

Deco Lovers | Πρωτότυπες ιδέες για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου από Ikea, H&M και Zara Home

Βάζο

Κι αν είσαι τόσο παραδοσιακός που θέλεις οπωσδήποτε να χαρίσεις στην αγαπημένη σου ένα μπουκέτο λουλούδια, τότε φρόντισε να της προσφέρεις και ένα stylish βάζο, που θα ταιριάξει στον χώρο και την αισθητική της.

παρουσιαση

Καλάθια αποθήκευσης

Αν λατρεύει τα πράγματα στο σπίτι να είναι πάντα τακτικά και στη θέση τους, είναι σίγουρο πως θα συγκινηθεί με τα καλάθια αποθήκευσης που επέλεξες.

homestores

Είδη σερβιρίσματος

Αν είναι συλλέκτης vintage αντικειμένων, δεν θα μπορεί να αντισταθεί στην αισθητική των παρακάτω ειδών σερβιρίσματος με το υπέροχο μοτίβο και το στιλ που θυμίζει εξοχή στην Αγγλία.

H&M

Ζαρντινιέρα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

Σκεφτόταν καιρό να ανανεώσει τη βεράντα του σπιτιού σας; Αν σκόπευε να ασχοληθεί με τον εξωτερικό χώρο, τώρα που ανοίγει και ο καιρός σιγά σιγά ή να εμπλουτίσει το σαλόνι σας με φυτά, κάνε την αρχή με το να της χαρίσεις μία όμορφη ζαρντινιέρα ή οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με τον κήπο.

ikea

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ