Follow us

Tasty Awards 2022 | Πού βγαίνουμε για 'fooding & drinking';

Τα υποψήφια εστιατόρια των Tasty Awards 2022 στην κατηγορία BAR & WINE RESTAURANTS.

esti

Μια από τις πιο δυνατές τάσεις που ήρθαν για να μείνουν είναι ο συνδυασμός φαγητού και ποτού. Τα Bar Restaurants ή Restaurant Bars της Αθήνας -όπως το προτιμάει κανείς- είναι πλέον πολλά και καλά με ψαγμένες επιλογές τόσο σε φαγητό όσο και ποτό. Εμείς δοκιμάζουμε, απολαμβάνουμε και ψηφίζουμε το αγαπημένο μας ;)

Οι top επιλογές για fooding & drinking στην Αθήνα συμμετέχουν στην κατηγορία Bar Restaurants των Tasty Awards. Μιλάμε για εξαιρετικά, υβριδικά "restaubars” όπου μπορείς να δοκιμάσεις πιάτα όπως "σεβίτσε με γάλα τίγρη αρωματισμένο με πράσινο κάρυ”και αυτό να το συνδυάσεις με ένα από τα καλύτερα κλασικά negroni που έχεις πιει ποτέ, ή -σε μια πιο επαναστατική κίνηση- με κάποιο εξαιρετικό απόσταγμα. To κριθαρότο αγριομάραθου πλέον μπορεί μια χαρά να σερβιριστεί δίπλα σε ένα "cranberry orange whiskey sour” και να σου μείνουν και τα δύο αξέχαστα.

Και δεν είναι μόνο ότι μια πολύ καλή κουζίνα και ένα πολύ καλό μπαρ μπορούν να συνυπάρξουν. Όχι, τα πράγματα έχουν προχωρήσει παρακάτω. Τα τελευταία χρόνια οι bartenders και οι chefs στην Αθήνα πειραματίζονται όλο και περισσότερο θολώνοντας τα όρια μεταξύ τους. Υλικά από τις κουζίνες χρησιμοποιούνται στις μπάρες και το αντίστροφο. Όλο αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι για όλους εμάς -το κοινό- που τους ακολουθούμε εξερευνώντας τα δικά μας όρια πειραματισμών.

Τα Bar Restaurants που συμμετέχουν στα Tasty Awards 2022 είναι εξαιρετικές περιπτώσεις να μυηθεί κανείς στην τάση του fooding & drinking. Ήδη αγαπημένα του κοινού, μας καλούν να τα ψηφίσουμε και να στηρίξουμε εκείνο που μας έχει κερδίσει περισσότερο.

Ψηφίζουμε τώρα στο: https://www.tasty-guide.gr/voting/resto-bars

Tasty Awards 2022

Υπό την αιγίδα: Περιφέρεια Αττικής

Χορηγοί

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ