Follow us

Επιβεβαιώθηκαν 45 επιδείξεις με φυσική παρουσία στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

Οι παρουσιάσεις των brand Row και Vtmnts είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στο ημερολόγιο.

MissBloom TEAM
Slow Fashion | Πώς θα υιοθετήσεις μια ''πράσινη'' προσέγγιση στο ντύσιμο σου Pixel Formula

Οι διοργανωτές της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι επιβεβαίωσαν 45 επιδείξεις με φυσική παρουσία για την ερχόμενη σεζόν. Οι παρουσιάσεις των brand Row και Vtmnts είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στο ημερολόγιο. To brand Off-White διοργανώνει επίσης επίδειξη μόδας ως φόρο τιμής στον εκλιπόντα ιδρυτή του, Virgil Abloh.

Η Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι έχει προγραμματιστεί να διαρκέσει από τις 28 Φεβρουαρίου έως τις 8 Μαρτίου και θα περιλαμβάνει 95 brand, με 37 παρουσιάσεις και 13 ψηφιακά σόου. Το πρόγραμμα της φετινής σεζόν περιλαμβάνει οίκους που επιστρέφουν, όπως οι Dior, Saint Laurent, Balmain, Chloé, Chanel, Miu Miu, Rick Owens, Loewe, Hermès, Balenciaga, Valentino και Givenchy.

Ο οίκος Lanvin, παραδοσιακά βασικό στοιχείο της Εβδομάδας Μόδας στη γαλλική πρωτεύουσα, έχει ανακοινώσει ψηφιακή παρουσίαση της συλλογής του αυτή τη σεζόν. Μια αλλαγή που διατηρείται λόγω της Covid-19 είναι η ευρύτερη υιοθέτηση του streaming. Η πανδημία ανάγκασε τη βιομηχανία να επανεξετάσει τη μορφή των επιδείξεων μόδας, με ορισμένα brand να εγκαταλείπουν και άλλα να επιλέγουν τις ψηφιακές παρουσιάσεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ