Follow us

Αντίστροφη μέτρηση για την άρση των μέτρων | Την Τετάρτη οι ανακοινώσεις – Τι θα γίνει με μάσκες, μπαρ, καρναβάλια και γήπεδα

Επιστρέφουν οι όρθιοι σε μπαρ και κέντρα διασκέδασης. Στο τέλος Μαρτίου η πλήρης απελευθέρωση των μέτρων για τους εμβολιασμένους.

MissBloom TEAM
metro athens iStock

Με προσεκτικά βήματα οι λοιμωξιολόγοι προχωρούν στην σταδιακή άρση των περιορισμών, καθώς όλα τα επιδημιολογικά δεδομένα επιβεβαιώνουν την αποκλιμάκωση της έξαρσης της πανδημίας.

Παράλληλα, έχει μειωθεί σε σημαντικό βαθμό η πίεση που δέχεται το εθνικό σύστημα υγείας, τόσο στον αριθμό των νοσηλειών όσο και στις ΜΕΘ. Ο Θάνος Πλεύρης που χθες διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό με τα συμπτώματα να είναι ελαφριά, καθώς έχει κάνει και τις τρεις δόσεις του εμβολίου, δήλωσε στον "Ελεύθερο Τύπο" πως στόχος είναι "η γρήγορη επάνοδος στην κανονικότητα για τους εμβολιασμένους πολίτες".

Το πρωί θα πραγματοποιηθεί στο Μαξίμου η καθιερωμένη σύσκεψη του πρωθυπουργού με τους ειδικούς προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία της πανδημίας, αλλά και για τις σκέψεις που υπάρχουν στην αρμόδια επιτροπή για την αποκλιμάκωση των μέτρων πριν από την τελική εισήγηση που θα ανακοινωθεί το απόγευμα της Τετάρτης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στον ΣΚΑΙ εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος για το τέλος των περιορισμών.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ