Μυστήριο με το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας στην Πάτρα | Διαψεύδει ο γιατρός ότι ο απινιδωτής δέχτηκε εξωτερική παρέμβαση

Ο κ. Παπαγιάννης ξεκαθάρισε ότι η συσκευή που είχε τοποθετηθεί στην 9χρονη "δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα στη λειτουργία της"

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Πάρα πολλά είναι τα ερωτηματικά που προκύπτουν στην υπόθεση των αιφνίδιων θανάτων των τριών κοριτσιών της οικογένειας στην Πάτρα, την ώρα που η εισαγγελική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. Συνολικά 15 γιατροί και νοσηλευτές από τέσσερα νοσοκομεία της Αθήνας και της Πάτρας, αλλά και επτά ιατροδικαστές, που εξέτασαν τις σορούς των τριών κοριτσιών, αναμένεται να κληθούν τις επόμενες ημέρες να καταθέσουν για τα ευρήματά τους για τους τρεις θανάτους μέσα σε 32 μήνες.

Σύμφωνα με χθεσινές πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega αναφορικά με τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, οι online καταγραφές του απινιδωτή που είχε τοποθετηθεί στην καρδιά της μικρής, δεν έδειξαν κανένα απoλύτως πρόβλημα και ο βηματοδότης δεν είχε ενεργοποιηθεί ποτέ για όσο διάστημα ήταν υπό παρακολούθηση. Όπως ανέφεραν οι ίδιες πληροφορίες, ενεργοποιήθηκε παρά μόνο για λίγα δευτερόλεπτα, για πρώτη και τελευταία φορά, το μοιραίο βράδυ, λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή, στο Παίδων "Αγλαΐα Κυριακού".

Ο Γιάννης Παπαγιάννης, παιδοκαρδιολόγος που είχε αναλάβει την 9χρονη Τζωρτζίνα, μίλησε στην ΕΡΤ για τις εκτιμήσεις, παρεξηγήσεις και εσφαλμένες γνώμες, όπως τις χαρακτήρισε, που διατυπώνονται δημοσίως για τα αίτια θανάτου της μικρής.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr