Follow us

Στάθης Παναγιωτόπουλος | Ανατροπή στην υπόθεση του revenge porn - Γιατί κινδυνεύει να βρεθεί στο σκαμνί για κακούργημα

Η έφεση του Εισαγγελέα που ανατρέπει την υπόθεση και φέρνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο αντιμέτωπο με ποινή φυλάκισης ακόμη και 10 ετών.

MissBloom TEAM
stathis NDP

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου με το revenge porn, καθώς ο Εισαγγελέας άσκησε έφεση κατά της απόφασης που καταδίκασε τον παρουσιαστή σε φυλάκιση πέντε ετών με αναστολή για πλημμέλημα.

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως ο εισαγγελικός λειτουργός ζητά αναβάθμιση της κατηγορίας σε κακούργημα. Υπό αυτές τις συνθήκες, η υπόθεση αναμένεται να οδηγηθεί στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης το οποίο αν κάνει δεκτή την έφεση, τότε ο 59χρονος θα βρεθεί εκ νέου στο εδώλιο, καθώς η πρωτόδικη απόφαση παύει να ισχύει, αντιμετωπίζοντας ποινή φυλάκισης έως και 10 χρόνια.

Αντίστοιχη πρόταση για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, που δημοσιοποίησε ερωτικές στιγμές με πρώην σύντροφό του στο διαδίκτυο χωρίς την έγκρισή της, είχε κάνει και η εισαγγελέας του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου, που όμως δεν έγινε δεκτή από το Δικαστήριο. Οι δικαστές έκριναν ότι πρόκειται για πλημμέλημα, καθώς δέχτηκαν ότι δεν στοιχειοθετήθηκε "σκοπός βλάβης".

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ