Follow us

Αυτοκτονία στην Κάρπαθο | Ποιος όπλισε το χέρι του 60χρονου πατέρα - Δεν άντεξε τα χλευαστικά σχόλια για τον γιο του

Η οργή έχει ξεχειλίσει στην Κάρπαθο σε βάρος εκείνων που διέρρευσαν το ερωτικό βίντεο - "Λύγισε" ο παλαιών αρχών 60χρονος πατέρας από τα "βάρη" της κλειστής και οπισθοδρομικής κοινωνίας

MissBloom TEAM
police iStock

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Καρπάθου, αλλά και στο Πανελλήνιο, η αυτοκτονία του 60χρονου που δεν μπόρεσε να αντέξει την κοινωνική χλεύη και τις αντιδράσεις, μετά από το ένα"ροζ βίντεο" με τον γιο του σε ομοφυλοφιλικές ερωτικές περιπτύξεις.

Παράλληλα, η οργή έχει ξεχειλίσει σε βάρος εκείνων που φέρεται ότι διέρρευσαν στοιχεία από το ερωτικό βίντεο. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έρευνες από τις διωκτικές Αρχές του νησιού, ενώ παράλληλα έχει ενημερωθεί και ο αρμόδιος εισαγγελέας.

"Όλα έγιναν από αυτά τα βίντεο που δημοσιεύτηκαν. Στο καφενείο. Το συζητούσαν και το άκουσε. Αυτά τα βίντεο είχαν τραβηχτεί εδώ και δύο, τρία χρόνια απ’ ό,τι ξέρω. Μαθεύτηκε τώρα πριν ένα, δυο μήνες, από λόγια… ο ένας με τον άλλο, αυτός που το έδειξε μάλλον σε κάποιους… που έστειλε σε κάποιους το βίντεο… κι ο ένας με τον άλλο… διαδόθηκε… πολύ γρήγορα.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ