Follow us

Πάτρα | Παππούς τριών κοριτσιών: "Οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν"

Οι διαφορές με τις καταθέσεις των γονέων.

πάτρα Glomex Mega

Η υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών μιας οικογένειας από την Πάτρα έχει βρεθεί εδώ και μερικές ημέρες στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των media, αλλά και της Αγγελική Νικολούλη. Η γνωστή δημοσιογράφος ασχολήθηκε με την υπόθεση στο "Φως στο Τούνελ", ενώ όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται καθημειρνά στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τα όσα τελικά συνέβησαν.

Πάτρα | Τι δηλώνουν πεπειραμένοι αστυνομικοί για το μυστήριο των τριών θανάτων και την τηλεοπτική εμφάνιση των γονιών

Θυμίζουμε ότι πρόκειται να καταθέσουν στους Αστυνομικούς του "Ανθρωποκτονιών" εικοσιπέντε άτομα (γιατροί νοσηλευτές και ιδιώτες) που έχουν πλέον αναλάβει την υπόθεση των αιφνίδιων θανάτων των τριών κοριτσιών, της Τζωρτζίνας, της Ίριδας και της Μαλένας.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα pelop.gr, ο παππούς των κοριτσιών, Δημήτρης Δασκαλάκης, κατέθεσε στις Αστυνομικές Αρχές δυο ημέρες μετά τον θάνατο της Μαλένας τονίζοντας πως η εγγονή του παρουσίαζε συνεχή βελτίωση.

Πρόκειται για τον πατέρα του μπαμπά των τριών παιδιών, του οποίου η κατάθεση έρχεται σε αντίθεση με αυτά που υποστήριξαν οι γονείς τους, ιδιαίτερα η μητέρα τους, η οποία είχε κατηγορήσει για αδράνεια στη δική της κατάθεση το προσωπικό του νοσοκομείου.

Εγώ ενημερώθηκα από τον ανιψιό μου την 30 ή 31-03-2019 ότι η εγγονή μου έχει ένα φούσκωμα στο αριστερό μέρος του λαιμού και ότι με εντολή της παιδιάτρου, η οποία την παρακολουθούσε, έπρεπε να μεταφερθεί στο ΓΝΠΑ "ΠΑΝ & ΑΓΛΑΪΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ”. Ο λόγος της μεταφοράς ήταν να κάνουν περισσότερες εξετάσεις στο ανωτέρω νοσοκομείο για να μπορέσουν να καταλάβουν τι πρόβλημα υπήρχε με την υγεία του παιδιού. Όπως και έγινε και την ίδια ημέρα ξεκίνησε τη νοσηλεία του στο ΓΝΠΑ "ΠΑΝ & ΑΓΛΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ” κατά την οποία χορηγούσαν και άδεια εξόδου μέσα στη μέρα.

Εκεί οι ιατροί μετά από εξετάσεις τις οποίες έκαναν στην εγγονή μου περίπου μια εβδομάδα μετά, δηλαδή στις 04-04-2019, μας ανακοίνωσαν ότι υπάρχει λευχαιμία αλλά σε πολύ απλό στάδιο. Οι γονείς έπειτα από αυτό, μεσημβρινές ώρες της ίδιας ημέρας μετέφεραν το παιδί στον ογκολογική μονάδα Ελπίδα για να συνεχίσει τη νοσηλεία του. Εκεί επιβεβαίωσαν ότι η εγγονή μου πάσχει από λευχαιμία και ότι πρέπει να εισαχθεί προς νοσηλεία. Από τις 04-04-2019 έως τις 13-04-29019 από τα λεγόμενα των εκεί ιατρών, η κατάσταση του παιδιού ολοένα και βελτιωνόταν.

Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν θεωρεί κάποιον υπεύθυνο για τον θάνατο της εγγονής του , απάντησε: "Όχι, θεωρώ ότι οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δασκαλάκης ο οποίος μένει στην Αθήνα και παρακολουθούσε από κοντά την εξέλιξη της υγείας της μικρής Μαλένας.

Να αναφέρουμε ότι σημαντική διαφορά ανάμεσα στις καταθέσεις τους είναι ότι του παππού δόθηκε αμέσως μετά τον θάνατο της μικρής στην Αθήνα, ενώ οι γονείς κατέθεσαν στις 10 Σεπτεμβρίου 2019 στην Πάτρα- τέσσερις δηλαδή μήνες μετά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ