Follow us

Πάτρα | Η μητέρα ισχυριζόταν στα social media ότι έπασχε από καρκίνο των ωοθηκών

Λίγο μετά το θάνατο της κόρης της, η μητέρα φαίνεται πως ετοίμαζε τριήμερο με τον σύζυγο της.

patra

Δεν σταματούν οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα με τα αναπάντητα ερωτήματα να πληθαίνουν συνεχώς. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, η μητέρα των κοριτσιών, της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας ήταν ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως στο Facebook, ενώ όπως φαίνεται μοιραζόταν συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της.

Η μητέρα μάλιστα φαίνεται πως ζητούσε συμβουλές από άλλες μητέρες για προβλήματα υγείας που αφορούσαν τόσο τα παιδιά της όσο και την ίδια. Η γυναίκα ήταν μέλος που αφορούσαν τη μητρότητα και έκανε διάφορες αναρτήσεις.

Σε μία από αυτές έγραψε πως "Καλησπέρα σας, έχει κάποια μανούλα εμπειρία καρκίνου των ωοθηκών; Ή οριακή κακοήθεια των ωοθηκών να συζητήσουμε κάποιες απορίες μου;". Κάποιο μέλος της εν λόγω ομάδας στο facebook απάντησε στην 33χρονη γυναίκα, η οποία μάλιστα χαρακτήρισε την περίπτωση της "ιδιάζουσα" και αποκάλυψε πως είχε διαγνωστεί με καρκίνο την ίδια ημέρα που έκανε την ανάρτηση, δηλαδή στις 12/4/2017. Κάποιο άλλο μέλος της ομάδας, ρώτησε την 33χρονη πώς έγινε η διάγνωση της, με την ίδια να απαντά πως το ανακάλυψε μέσα από ένα τεστ παπ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έκανε η εκπομπή "T-Live", ιατρικές πηγές αμφισβητούν την εν λόγω δήλωση της 33χρονης μητέρας, δηλώνοντας πως "Δεν υπάρχει αυτό, δεν υφίσταται. Δεν έχει γίνει ποτέ τέτοια διάγνωση. Δεν υπάρχει πρώτο στάδιο στον καρκίνο των ωοθηκών".

Σε μία άλλη ανάρτηση της λίγο μετά τον θάνατο της Μαλένας τον Απρίλιο του 2019, η 33χρονη γυναίκα φαίνεται να ζητά από τα άλλα μέλη της ομάδας στο Facebook να της προτείνουν μαγαζιά εστίασης στην Καστοριά, αφού εκεί θα πήγαινε τριήμερο με τον σύζυγο της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ