Follow us

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα | Γιατί οι γιατροί ήθελαν κάμερες στο μονόκλινο - Η διάψευση για το τοξικό αέριο στην Τζωρτζίνα

Γιατί οι γιατροί ζήτησαν να μπουν κάμερες στο μονόκλινο δωμάτιο της Τζωρτζίνας, που φέρεται να ζήτησε η μητέρα της δηλώνοντας πως ήταν έγκυος - Το δημοσίευμα που έβαλε "φωτιά" και η κατηγορηματική διάψευση.

MissBloom TEAM
Πάτρα | Οι γονείς των 3 παιδιών 'σπάνε' για τη σιωπή τους και απαντούν στις αιχμές για το πώς πέθαναν τα κορίτσια Glomex

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις σχετικά με τον θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη - Πισπιρίγγου, στην Πάτρα, τα οποία έφυγαν από τη ζωή μέσα σε τρία χρόνια.

Η υπόθεση έχει ανατεθεί, όπως είναι γνωστό, στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών στην Ασφάλεια Αθήνας, ενώ τα τελευταία 24ωρα στο επίκεντρο των ερευνών έχει μπει ο τελευταίος και πιο πρόσφατος θάνατος, της 9χρονης Τζωρτζίνας, τον Ιανουάριο του 2022.

Και αυτό γιατί υπάρχουν σκοτεινά σημεία στην υπόθεση και πρέπει να διευκρινιστούν. Γι' αυτό και την υπόθεση ανέλαβε μια υπηρεσία που έχει πείρα στη διαλεύκανση τέτοιων υποθέσεων. Σημειώνεται ότι το κοριτσάκι πέθανε στο Νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας και όχι στην Πάτρα.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ