Θάνατος παιδιών στην Πάτρα | "Δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά για τη Ρούλα - Ο Μάνος είναι αθώος", λέει ο κουμπάρος τους

"Αν έχει γίνει το οτιδήποτε, ο Μάνος θα είναι αθώος, θρήνησε πολύ για τα παιδιά του. Η Ρούλα ήταν πιο ήρεμη", λέει ο κουμπάρος τους.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Για τη σχέση του με το ζευγάρι από την Πάτρα που "έχασε" μέσα σε τρία χρόνια και τα τρία του παιδιά, μίλησε ο κουμπάρος τους, Πέτρος Σταμίρης.

"Έχω να τους δω από την κηδεία της Τζωρτζίνας. Έχουν κλειστεί στο σπίτι, ο Μάνος δουλεύει όλη μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ", δήλωσε αρχικά, ενώ συμπλήρωσε πως βίωσε πολύ έντονα το πρόβλημα της υγείας της μικρής Τζωρτζίνας. "Ήμουν δίπλα στην Τζωρτζίνα όσο ήταν εδώ στη Πάτρα, δεν είχα πάει στην Αθήνα. Περίπου ένα μήνα ήταν σε ΜΕΘ. Ήμουν συνέχεια με τον Μάνο εκεί, μέναμε μαζί το βράδυ εγώ με τον πατέρα της. Η μητέρα, ήταν όλη την ημέρα, το βράδυ πήγαινε στο σπίτι".

Όσον αφορά στις σχέσεις του με τον Μάνο και τη Ρούλα, ο Πέτρος Σταμίρης λέει ότι "εγώ έγινα κουμπάρος λόγω του Μάνου, ήμασταν φίλοι και γίναμε κουμπάροι. Μέσω του Μάνου γνωρίστηκα με τη Ρούλα".

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr