Follow us

Το 3μερο της Αριάνας Ροκφέλερ στην Ελλάδα!

Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι ο σκοπός του ταξιδιού της στην Ελλάδα έχει να κάνει με τη συνεργασία με γνωστή ελληνική εταιρία στον χώρο της μόδας.

MissBloom TEAM
Αριάνα Ροκφελερ, Βέσυ, Αφροδίτη Δελαπόρτα (1) (1).jpg

Στην Ελλάδα βρέθηκε για ακόμα μια φόρα η Αριάνα την περασμένη εβδομάδα και όχι τυχαία. Όπως είναι γνωστό, η Αριάνα τον τελευταίο καιρό έχει ξεκινήσει την καριέρα της ως μοντέλο υπογράφοντας συμβόλαια με γνωστά πρακτορεία μοντέλων στην Νέα Υόρκη (Marilyn Agency) και το Μιλάνο (Select Model).

Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι ο σκοπός του 3μερου ταξιδιού της στην Ελλάδα έχει να κάνει με τα νέα της πλάνα και την συνεργασία με γνωστή ελληνική εταιρία στον χώρο της μόδας. Φημολογείται, επίσης, ότι στη διάρκεια του ταξιδιού της στην Αθήνα, της έγινε πρόταση από μεγάλη τουριστική επιχείρηση στη Μύκονο. Το συντονισμό των συζητήσεων έχουν αναλάβει η Manager της Αφροδίτη Δελλαπόρτα και η Pr Coordinator Κατερίνα Θεοχάρη.

Το 3μερο της Αριάνας Ροκφέλερ στην Ελλάδα!

Η Αρίανα την πρώτη μέρα του ταξιδιού της συναντήθηκε στην στοά του Αττάλου με τον μεγάλο μέτρ της υψηλής ραπτικής Κύριο Βασίλη Ζούλια, με τον οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις και όπως ακούγεται μια μεγάλη έκπληξη έρχεται τον Απρίλιο από την μεταξύ τους συνεργασία.

Βαίλης Ζούλιας, Αριάνα Ροκφέλερ, Περικλής Κονδυλάτος, Αφροδίτη Δελαπόρτα.jpg

Την τελευταία της μέρα επέλεξε να την αφιερώσει στην ξεκούραση της, πάντα παρέα με την ομάδα της και να απολαύσει ελληνικές λιχουδιές, που όπως έχει δηλώσει λατρεύει να δοκιμάζει κάθε φορά που επισκέπτεται τον τόπο μας.

Αφροδίτη Δελαπόρτα , Αρίανα Ροκφέλερ.jpg

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ