Follow us

Πάτρα - Θρίλερ και με τον χρόνο θανάτου της Ιριδας | Το ηχητικό του ΕΚΑΒ, οι αντιφάσεις και η κατάθεση της αδερφής της μητέρας

Ο θάνατος της Ίριδας Δασκαλάκη, σε ηλικία μόλις έξι μηνών, στην Πάτρα, μπαίνει στο μικροσκόπιο των Αρχών που διερευνούν εξονυχιστικά τον θάνατο των τριών παιδιών.

MissBloom TEAM
Πάτρα | Οι γονείς των 3 παιδιών 'σπάνε' για τη σιωπή τους και απαντούν στις αιχμές για το πώς πέθαναν τα κορίτσια Glomex

Θρίλερ θυμίζει η υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, μέσα σε μόλις τρία χρόνια στην Πάτρα, την ώρα που οι έρευνες των αρχών και οι καταθέσεις προσώπων που μπορούν να ρίξουν φως στα αίτια της τραγωδίας, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ο θάνατος της Ίριδας Δασκαλάκη, σε ηλικία μόλις έξι μηνών μπαίνει στο μικροσκόπιο των Αρχών που διερευνούν εξονυχιστικά τον θάνατο των τριών παιδιών.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, το βρέφος πέθανε από "αγενεσία φλεβοκόμβου", δηλαδή εκφυλισμό κυττάρων της καρδιάς που οδηγούν σε σταμάτημα των ηλεκτρικών διεγέρσεων.

Εκείνο το μοιραίο βράδυ, το βρέφος ήταν στο σπίτι με τη μητέρα του Ρούλα Πισπιρίγκου και την αδελφή της, Δήμητρα, ενώ ο πατέρας απουσίαζε.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ