Follow us

"Ανησυχώ για το ταξίδι μου στην Ιταλία"

Την ίδια στιγμή που οι ρωσικές δυνάμεις εισβάλουν στην Ουκρανία, Αμερικανίδα δημοσιογράφος αγχώνεται για τις διακοπές της.

Ο Πούτιν ισοπεδώνει την Ουκρανία | Διέλυσε σε λίγες ώρες 74 στρατιωτικές υποδομές, 11 αεροδρόμια, 18 ραντάρ iStock

Η ευφυία είναι κάτι το οποίο είτε έχεις, είτε δεν έχεις. Υπάρχουν άνθρωποι με υψηλό IQ και κάποιοι με χαμηλότερο, και αυτό δεν αλλάζει. Η ενσυναίσθηση ωστόσο, είναι κάτι που μπορεί να καλλιεργηθεί μέσα από την ενημέρωση αλλά και την ευαισθησία που έχει ο καθένας για σοβαρά κοινωνικά ζητήματα.

Φαίνεται λοιπόν ότι η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής "The View", Joy Behar, στερείται όλων των παραπάνω. Συγκεκριμένα, σε χθεσινή συζήτηση σχετικά με την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, η συμπαρουσιάστρια της Behar αναφέρθηκε σε μερικά facts του πολέμου που λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή:"Υπολογίζεται ότι περίπου 50.000 Ουκρανοί θα χάσουν τη ζωή τους ή θα τραυματιστούν ενώ αναμένεται να υπάρξει τεράστια προσφυγική κρίση στην Ευρώπη. Μιλάμε για 5 εκατομμύρια ανθρώπων που θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν τα σπίτια και τη χώρα τους. Είναι απογοητευτικό και τρομακτικό", είπε η Sanny Hostin.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ