Follow us

Μητέρα τριών κοριτσιών στην Πάτρα | Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου

Μελανιασμένη η μικρή Μαλένα όταν έφτασε το ασθενοφόρο.

Ρούλα Πισπιρίγκου Glomex Mega

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο εδώ και μερικές ημέρες η είδηση του θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, της Ίριδας, της Μαλένας και της Τζωρτζίνας.

Πρόκειται για τις τρεις αδερφές που πέθαναν μέσα σε τρία μόλις χρόνια και το μυστήριο του θανάτου τους αποτελεί αντικείμενο έρευνας. Με την υπόθεση έχουν καταπιαστεί πολλοί δημοσιογράφοι μεταξύ των οποίων και η Αγγελική Νικολούλη, ενώ συγκλονιστικές είναι και οι αποκαλύψεις που έχει φέρει στο φως της δημοσιότητας ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, από την εφημερίδα "Τα Νέα" και "Το Βήμα".

Ειδικά μετά τη συνέντευξη που παραχώρησαν οι γονείς των τριών κοριτσιών στις "Αλήθειες με τη Ζήνα" ο αστυνομικός συντάκτης έκανε την έρευνά του και ενδιαφέρον έχουν οι διαπιστώσεις αλλά και τα ερωτηματικά των γιατρών για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες "έφυγαν" τα κοριτσάκια.

Θυμίζουμε ότι επρόκειτο για τρεις αιφνίδιους θανάτους, οι οποίοι επήλθαν όλοι χωρίς την παρουσία ιατρικού ή νοσηλευτικού προσωπικού, ενώ και οι τρεις αδελφές φαίνεται πως πέθαναν Σάββατο ή Κυριακή.

Αποκάλυψη - Πάτρα | Η μητέρα καθυστέρησε να ενημερώσει τους γιατρούς για την ανακοπή της Μαλένας

Όπως χαρακτηριστικά λοιπόν είπε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου το μεσημέρι της Πέμπτης 24/1, η μικρή Μαλένα ήταν μελανιασμένη όταν έφτασε το ασθενοφόρο. Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος αναφορικά με την τρίχρονη κόρη του ζευγαριού που έπασχε από λευχαιμία, η μητέρα φέρεται να καθυστέρησε να ενημερώσει για την ανακοπή την οποία υπέστη. Έτσι, όταν το ασθενοφόρο έφτασε, το σώμα της ήταν μελανιασμένο.

Τέλος, οι γιατροί διαψεύδουν την 33χρονη Ρούλα στα όσα υποστήριξε περί καθυστερημένης άφιξης του ασθενοφόρου και διάγνωσης της κατάστασης της μικρής.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο ακόλουθο απόσπασμα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ