Follow us

Πλεύρης στο Capital | Άρση των περιοριστικών μέτρων τον Μάρτιο για τους εμβολιασμένους - Πάμε για κανονικό Πάσχα και καλοκαίρι

"Το Πάσχα θα είναι κανονικό", σημειώνει ο υπουργός Υγείας στο capital.gr και περιγράφει τρεις παρεμβάσεις που θα χαρακτηρίζουν το νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

MissBloom TEAM
athens covid iStock

Την άρση των περισσότερων περιοριστικών μέτρων εντός του Μαρτίου, τουλάχιστον για τους εμβολιασμένους, προαναγγέλλει με συνέντευξή του ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης στον διευθυντή του Capital.gr Σπύρο Δημητρέλη.

"Το Πάσχα θα είναι κανονικό", σημειώνει ο υπουργός Υγείας και περιγράφει τις τρεις παρεμβάσεις που θα χαρακτηρίζουν το νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας: απογευματινά χειρουργεία με ιδιωτικούς όρους, συνεργασία του ΕΣΥ με ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες και ασφαλιστική κάλυψη γιατρών και νοσηλευτών για ιατρικά λάθη.

Στο φλέγον ζήτημα της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία ο κ. Πλεύρης τονίζει ότι η στήριξη της Ελλάδας προς τους αμυνόμενους θα πρέπει να είναι έμπρακτη, σημειώνοντας ότι ήδη η χώρα μας έχει αποστείλει υγειονομικό υλικό.

Εκτός ΕΣΥ θα βρεθεί οριστικά και όποιος υγειονομικός υπάλληλος παραμείνει ανεμβολίαστος.

Η συνέντευξη του Θάνου Πλεύρη

-Tο Capital.gr έχει την χαρά και την τιμή να φιλοξενεί σήμερα τον υπουργό Υγείας, τον κύριο Θάνο Πλεύρη για μία κουβέντα αναφορικά βεβαίως με το πεδίο των αρμοδιοτήτων του αλλά και για το σχόλιο του για τις τελευταίες εξελίξεις. Κύριε Υπουργέ καλώς ήρθατε στο Capital.

Θ. Πλεύρης: Καλώς σας βρήκα.

-Δεν μπορούμε παρά να ξεκινήσουμε, όχι από το πεδίο των αρμοδιοτήτων σας, αλλά από τις τελευταίες εξελίξεις στην Ευρώπη με την επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία. Είναι ιστορικές στιγμές που ζούμε και κύριε υπουργέ θα ήθελα το σχόλιό σας σε αυτό.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ