Follow us

Θάνατοι παιδιών στην Πάτρα | Γιατί η έρευνα θα πάρει πολύ χρόνο για να ολοκληρωθεί - Ξεκίνησαν οι καταθέσεις των ειδικών

"Η έρευνα έχει ‘ανάποδη’ φορά, πρέπει να βρούμε τι έγινε πρώτα, πως πέθαναν τα παιδιά και μετά ποιος, και αν έκανε κάτι", αναφέρουν αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής.

MissBloom TEAM
Ξεσπά η μητέρα που έχασε τα τρία της παιδιά | ''Ας ψάξουν ό,τι θέλουν, έφτασαν στο σημείο να κατηγορούν''

"‘Στατιστικά’ υπάρχει ζήτημα που πρέπει να ερευνηθεί εξονυχιστικά για να δοθεί απάντηση. Δεν χάνονται έτσι εύκολα τρία παιδάκια σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς μάλιστα να υπάρχει σαφή αιτία θανάτου. Πρέπει να βρεθεί η αιτία, όποια και να είναι. Υπάρχει και κάποια μη αναμενόμενη συμπεριφορά από κάποιους, η οποία πρέπει να εξεταστεί. Η έρευνα έχει ‘ανάποδη’ φορά, πρέπει να βρούμε τι έγινε πρώτα, πως πέθαναν τα παιδιά και μετά ποιος, και αν έκανε κάτι", αναφέρουν αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής που ασχολούνται με την σοβαρή υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών στην Πάτρα.

Από χθες ξεκίνησε ένας κύκλος καταθέσεων, που περιλαμβάνει ιατροδικαστές, γιατρούς, νοσηλευτές, αστυνομικούς, συγγενείς, που έχουν ασχοληθεί με τους θανάτους των τριών παιδιών.

Από αυτή την διαδικασία θα προβούν σε έναν συγκερασμό όλων των επιστημονικών δεδομένων που θα καταρρίπτουν ή θα επιβεβαιώνουν τα μέχρι σήμερα στοιχεία, καταθέσεις και αναφορές για τα αίτια θανάτων των τριών παιδιών.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ