Follow us

Πάτρα | Οι περίεργες συμπτώσεις, οι ημερομηνίες "κλειδιά" και οι αντιφάσεις μεταξύ μητέρας - γιατρών

Γονείς Πάτρα

Κι άλλες, καινούριες αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, έφερε στο φως η εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Θυμίζουμε ότι οι τρεις αδερφές, Ίριδα, Μαλένα και Τζωρτζίνα, πέθαναν μέσα σε διάστημα μόλις 33 μηνών προκαλώντας πολλά ερωτηματικά και με τον θάνατό τους να τυλίγεται από ένα πέπλο μυστηρίου.

Όπως λοιπόν αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή του MEGA, ερωτήματα εγείρονται σε όσους παρακολουθούν την υπόθεση και από τα βίντεο που έχει τραβήξει η 33χρονη Ρούλα, η μητέρα των κοριτσιών. Όσοι τα έχουν δει, αναφέρουν ότι δεν απεικονίζεται ο τρόπος και ο χρόνος έναρξης των επεισοδίων, καθώς τα βιντεοσκοπούσε μετά την έναρξή τους. Αυτό προβλημάτισε τους γιατρούς, που θέλησαν να τοποθετήσουν κάμερες στο δωμάτιο που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα.

Επιπρόσθετα, εντύπωση προκαλεί και η χρονική σειρά μερικών συμβάντων. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το MEGA, στις 20 Απριλίου 2021 αποχώρησε από το σπίτι ο σύζυγος λόγω οικογενειακών προστριβών και μία μέρα μετά, στις 21 Απριλίου πέθανε με αιφνίδιο τρόπο η μικρή Ίριδα.

Αντίστοιχα, στις 6 Μαΐου 2021 υπήρξε συνεννόηση με τους δικηγόρους για την υποβολή του αιτήματος διαζυγίου στο ζευγάρι και στις 8 Μαΐου 2021 εισήχθη στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο η Τζωρτζίνα έπειτα από ανακοπή.

Τέλος, σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος, υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στην κατάθεση της μητέρας των κοριτσιών και των ιατρικών εγγράφων. Για παράδειγμα, η 33χρονη είχε καταθέσει ότι η Μαλένα πέθανε στις 16.40 το απόγευμα της 13ης Απριλίου 2019 ενώ εκείνη κοιμόταν δίπλα της:

Της μίλησα, της φώναξα 'Μαλένα, Μαλένα', της πήρα από τα χέρια τα πανάκια που είχε ως συνήθεια να κρατά στον ύπνο της και έτρεξα στο δωμάτιο των νοσηλευτών, να τις φωνάξω. Δεν τις βρήκα, πήγα στο δωμάτιο των ιατρών και πάλι δεν βρήκα κανέναν. Σε κάποιο δωμάτιο άκουσα φωνές και έτρεξα… Δεν έγινε άμεσα ΚΑΡΠΑ, ούτε ανάνηψη… Μετά από 10 λεπτά έφτασαν οι γιατροί της ΜΕΘ και με έβγαλαν από το δωμάτιο, αναφέρει στην επίσημη κατάθεσή της.

Ωστόσο, το ιατρικό προσωπικό αναφέρει ότι ενημερώθηκε από τη μητέρα στις 17.15, δηλαδή 35 λεπτά αργότερα, ότι έγινε αμέσως ΚΑΡΠΑ και εκλήθη η ΜΕΘ για υποστήριξη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ