Follow us

Πάτρα | Κοινό μνημόσυνο για τα τρία κορίτσια - Εκκρεμεί η μήνυση του ζευγαριού σε βάρος του Χρήστου Ρουγκάλα

Οι περίεργες συμπτώσεις στην υπόθεση των θανάτων των 3 παιδιών.

Γονείς Πάτρα

Με τον ανταποκριτή του ANT1 στην Πάτρα, Κώστα Φλαμή, συνομίλησαν στον αέρα του "Πρωινό" ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, την Τετάρτη 2 Μαρτίου. Φυσικά αντικείμενο της συζήτησης δεν ήταν άλλο από την υπόθεση που σόκαρε το Πανελλήνιο, αυτής των τριών αδερφών που πέθαναν μέσα σε τρία μόλις χρόνια.πάτρα

Τα τρία κορίτσια, παιδιά της ίδιας οικογένειας, έχασαν τη ζωή τους μέσα σε μόλις 32 μήνες και τις συνθήκες θανάτου τους μελετούν εδώ και μερικές ημέρες διεξοδικά οι Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου, ο φάκελος της υπόθεσης θα επιστρέψει στην Εισαγγελία Πατρών περίπου το Πάσχα, αφού θα έχουν συγκεντρωθεί και άλλες καταθέσεις και στοιχεία. Ακόμη, την προσεχή Κυριακή στις 6 δηλαδή Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί κοινό μνημόσυνο στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου στην Πάτρα και για τα τρία κορίτσια, τη Μαλένα, την Ίριδα και την Τζωρτζίνα.

Τέλος, θυμίζουμε ότι εκκρεμεί και μια μήνυση σε βάρος του κ. Χρήστου Ρουγκάλα από την οικογένεια των άτυχων αδερφών, για την οποία ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών και στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ θα κληθεί να καταθέσει.

Πάτρα | Κοινό μνημόσυνο για τα τρία κορίτσια - Εκκρεμεί η μήνυση του ζευγαριού σε βάρος του Χρήστου Ρουγκάλα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ