Πάτρα | Στα τελευταία 60 λεπτά το μυστικό για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Οι τελευταίες στιγμές της Τζωρτζίνας θα δώσουν απάντηση στο μυστήριο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Καθοριστικές θα είναι οι επόμενες 10 ημέρες για την υπόθεση της Πάτρας, όπως όλα δείχνουν, καθώς ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος καταθέσεων των γιατρών που είχαν ασχοληθεί με την 9χρονη Τζωρτζίνα και οι τοξικολογικές εξετάσεις. Οι τελευταίες, αφού συσχετιστούν με τις ιστολογικές, θα οδηγήσουν στη σύνταξη της ιατροδικαστικής έκθεσης για τον χαμό του 9χρονου κοριτσιού.

Με τα νέα δεδομένα που έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας να απασχολούν πια όλες τις ενημερωτικές εκπομπές, το πανελλήνιο έχει πια συγκλονιστεί με την υπόθεση αυτή του θανάτου των τριών αδερφών μέσα σε 32 μόλις μήνες.

Στο "στόχαστρο" των ερευνών βρίσκονται πια τα τελευταία 60 λεπτά της ζωής της Τζωρτζίνας, καθώς οι ειδικοί εκτιμούν ότι αυτά είναι που θα δώσουν και τη λύση του μυστηρίου- όποια και αν είναι τα αίτια θανάτου. Αυτό που εξετάζεται είναι ποια πρόσωπα μπήκαν στο μονόκλινο δωμάτιο του νοσοκομείου την τελευταία ώρα, ποια ήταν η κλινική της εικόνα, τι φάρμακα έλαβε και τι έφαγε.

Ακόμη, για κατάθεση αναμένεται να κληθούν και οι έξι ιατροδικαστές που στους 32 μήνες έχουν αναλάβει να εντοπίσουν τα αίτια θανάτου των τριών παιδιών.

Tags