Follow us

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας | Κοινές αλλοιώσεις από έλλειψη οξυγόνου σε Μαλένα και Ίριδα

Οι ιατροδικαστές ζητούν επανεξέταση των εκθέσεων αλλά και να μπει στο κάδρο η πιθανότητα ασφυξίας ως αιτία θανάτου.

Γονείς Πάτρα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής "To Πρωινό" του ANT1, βρέθηκαν νέα στοιχεία για τους θανάτους των παιδιών.

Πάτρα | Στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ οι συνεντεύξεις της μητέρας στην Αγγελική Νικολούλη - Τα κενά και οι αντιφάσεις (Βίντεο)

Πιο συγκεκριμένα, οι ιατροδικαστικές εκθέσεις της Μαλένας και της Ίριδας (των δύο πρώτων παιδιών) αναφέρουν κοινά ευρήματα μεταξύ τους, με τους ιατροδικαστικούς πραγματογνώμονες να ζητούν επανάληψη της εξέτασής τους, ώστε να προσδιοριστούν με μεγαλύτερη ακρίβεια τα κοινά στοιχεία και να βάλουν στο κάδρο και αυτή την αιτία θανάτου, την πιθανότητα δηλαδή ασφυξίας.

Κοινές αλλοιώσεις από έλλειψη οξυγόνου

Αναλυτικότερα, και σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, στην έκθεση της Μαλένας υπάρχει μία σημείωση, που κάνει λόγο για "Εκτεταμένη κενοτοποιώδη εκφύλιση των ηπατικών κυττάρων". Πιο απλά, η αλλοίωση αυτή θα μπορούσε να οφείλεται και σε έλλειψη οξυγόνου, άρα σε ασφυξία. Στην περίπτωση της Ιριδας τώρα, οι γιατροί έχουν παρατηρήσει πως στον εγκέφαλο του παιδιού υπάρχουν αλλοιώσεις από ανοξυγοναιμία, πάλι από έλλειψη οξυγόνου.

Στο μεταξύ, να θυμίσουμε ότι νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό ότι η μητέρα άλλαξε δικηγόρο, με τον Απόστολο Λύτρα να αναλαμβάνει από δω και στο εξής την εκπροσώπησή της.

Περισσότερα θα δεις στο παρακάτω βίντεο:

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας | Κοινές αλλοιώσεις από έλλειψη οξυγόνου σε Μαλένα και Ίριδα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ