Follow us

Πάτρα | Οι απόπειρες αυτοκτονίας που είχε κάνει η μητέρα και ο εκβιαστικός γάμος

Τι λέει φίλη του ζευγαριού;

MissBloom TEAM
patra

Το μυστήριο γύρω από τον θάνατο των τριών κοριτσιών της ίδιας οικογένειας από την Πάτρα συνεχίζεται καθημερινά με νέες αποκαλύψεις από το κοντινό τους περιβάλλον.

Αυτή τη φορά, η νέα μαρτυρία έρχεται από κάποια στενή φίλη του ζευγαριού, ώστε να φωτίσει περισσότερες πτυχές της προσωπικότητας της μητέρας των τριών κοριτσιών αλλά και της σχέσης που έχει με τον σύζυγό της και πατέρα των παιδιών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα και το ρεπορτάζ της εφημερίδας "ΜΠΑΜ", η φίλη του ζευγαριού αναφέρει:

"Ξέρω τη Ρούλα απ’ όταν ήταν παιδί. Μεγάλωσε με τη γιαγιά και τον παππού της. Η Ρούλα από παιδί έδειχνε μια προβληματική συμπεριφορά. Τα ήθελε όλα δικά της. Ήθελε την προσοχή. Ήταν ένα παιδί πάρα πολύ δύσκολο… Η Ρούλα και η αδελφή της έμεναν στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού, τους γονείς της μητέρας της. Δεν της έκανε κανείς παρατήρηση για τίποτα".

"η Ρούλα είχε κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας – την πρώτη, μάλιστα, σε μικρή ηλικία". "Κάποια στιγμή, γνώρισε έναν νεαρό, τον οποίο υποτίθεται ότι ερωτεύτηκε. Μεταφορικά, "τον είχε πνίξει με τη συμπεριφορά της”. Τον παρακολουθούσε νύχτα – μέρα. Ήθελε να έχει τον απόλυτο έλεγχο της ζωής του. Ως χαρακτήρας ήταν εξουσιαστική και επιθετική. Αυτός αντιδρούσε και κάποια στιγμή τη χώρισε. Αυτή συνέχισε να το κάνει αυτό, του έστελνε συνέχεια μηνύματα, τον ‘βομβάρδιζε’. Τον ακολουθούσε στο γήπεδο, γιατί αυτός έπαιζε σε μια τοπική ομάδα. Η Ρούλα, την περίοδο που είχε προβλήματα με τον πρώην της, έκανε και μια δεύτερη απόπειρα αυτοκτονίας, αλλά αυτό δεν οδήγησε σε επανασύνδεση"

"Στη συνέχεια, γνώρισε έναν άλλο άνδρα, τον Β., με τον οποίο και αρραβωνιάστηκε. Μάλιστα, μετακόμισε στο σπίτι των πεθερικών της, με τους οποίους έμεναν μαζί. Έγιναν μεγάλοι καυγάδες και πολλές φασαρίες για τον τρόπο συμπεριφοράς της, με αποτέλεσμα ο νεαρός να τη χωρίσει. Η Ρούλα στη συνέχεια αποφάσισε να παρακολουθήσει σεμινάρια διαιτησίας για να έχει κάποιο χαρτζιλίκι".

Η γνωριμία με τον σύζυγό της και η γρήγορη εγκυμοσύνη

"Συναντήθηκαν σε ένα club της Πάτρας, στην Αγίου Νικολάου, έγιναν αμέσως ζευγάρι και σε σύντομο χρονικό διάστημα η Ρούλα έμεινε έγκυος στην Τζωρτζίνα. Από τις πρώτες μέρες της γνωριμίας τους, ο Μάνος Δασκαλάκης μετακόμισε στο σπίτι της γιαγιάς της Ρούλας.

Ο νεαρός, τότε 20-21 χρονών, δεν ήθελε αυτή τη γρήγορη εγκυμοσύνη, καθώς έλεγε ότι ήταν πολύ μικρός και ήθελε να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα. Επενέβη μάλιστα η μητέρα του, γιατί οι γονείς του ήταν χωρισμένοι και προσπαθούσαν να πείσουν τη Ρούλα να μην κρατήσει το παιδί.

Της έλεγαν ότι "ο Μάνος δεν είναι έτοιμος να γίνει πατέρας… Η Ρούλα του έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό. Του είπε: ‘Ή θα με παντρευτείς ή θα σε κυνηγήσω στα δικαστήρια, με ό,τι αυτό συνεπάγεται"

"Η Ρούλα έλεγε τότε ότι ο Μάνος έχει αλλάξει, ότι την κακομεταχειρίζεται, ότι θέλει να τη χωρίσει, ότι ξενοκοιτάει και θα του δείξω, θα του κάνω…".

Το απόσπασμα με τις δηλώσεις της φίλης του ζευγαριού

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ