Follow us

Happy Kids | Τα πλούσια σε βιταμίνες ζελεδάκια που θα ξετρελάνουν τα παιδιά και θα θωρακίσουν τον οργανισμό τους

Όταν η προστασία του οργανισμού των παιδιών μας γίνεται "παιχνιδάκι".

MissBloom TEAM
μαμα παιδιά iStock

Είναι γνωστό πως αρκετά παιδιά δεν λαμβάνουν την κατάλληλη ποσότητα βιταμινών, μέσω των ωφέλιμων για τον οργανισμό τους τροφών, καθώς είναι κάπως επιλεκτικά, σε σημείο που θα χρειαστούν κατά τη διάρκεια της παιδικής τους ηλικίας, να λάβουν ορισμένα συμπληρώματα διατροφής για την αποτελεσματική προστασία της υγείας τους. Με τους γονείς να σπαζοκεφαλιάζουν προκειμένου να βρουν μία λύση που θα δεχθούν οι "μικροί απαιτητικοί κριτές", η JOHN NOA τούς βγάζει από τη δύσκολη θέση, προτείνοντάς τους δύο προϊόντα αποκλειστικά σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις των παιδιών.

Το μυστικό τους; Τα ωφέλιμα συστατικά και οι βιταμίνες που περιέχονται στα συμπληρώματα διατροφής Happy Kids, όσο και το γεγονός πως παρουσιάζονται ως ζελεδάκια με υπέροχες γεύσεις πορτοκαλιού, φράουλας και σταφυλιού, που κανένα παιδί δεν μπορεί να τους αντισταθεί.

HAPPY KIDS MULTIVITAMIN

Πρόκειται για ένα πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα που είναι απαραίτητο στην καθημερινότητα κάθε παιδιού, χάρη στο σύμπλεγμα βιταμινών που περιέχει. Πιο αναλυτικά, το HAPPY KIDS MULTIVITAMIN περιλαμβάνει Βιταμίνη Α, Βιταμίνη C, σύμπλεγμα Βιταμινών Β, Βιταμίνη D και Ε, απαραίτητες για τη φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού, οι οποίες βοηθούν, αυξάνοντας τους ρυθμούς ανάπτυξης των παιδιών, δυναμώνοντας τα κόκκαλά τους και συμβάλλοντας στη βέλτιστη εγκεφαλική, καρδιαγγειακή και νευρική λειτουργία*. Παράλληλα, το πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα ενισχύει το ανοσοποιητικό τους, κάτι που στις μέρες μας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, προστατεύοντάς τα από ιούς και ασθένειες.

Happy Kids | Τα πλούσια σε βιταμίνες ζελεδάκια που θα ξετρελάνουν τα παιδιά και θα θωρακίσουν τον οργανισμό τους

HAPPY KIDS VITAMIN C

Δεν υπάρχει γιαγιά που να μη επιμένει να προσφέρει στα εγγόνια της φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκαλιού, δεδομένης της απαραίτητης βιταμίνης C. Όταν, όμως, αυτό δεν είναι εφικτό, με την απορρόφηση της βιταμίνης να μην πραγματοποιείται σωστά, το συμπλήρωμα διατροφής της JOHN NOA με βιταμίνη C, γίνεται αδιαπραγμάτευτη συνήθεια. Ειδικότερα, το HAPPY KIDS VITAMIN C λειτουργεί, θωρακίζοντας τον οργανισμό τους, με αποτέλεσμα να γίνεται περισσότερο ανθεκτικός σε "ξένους εισβολείς". Επιπλέον, το συγκεκριμένο συμπλήρωμα συμβάλλει στην ταχύτερη ανάρρωση των παιδιών, σε περίπτωση που προσβληθούν από κάποια ασθένεια.

Happy Kids βιταμίνες

Πέρα, όμως, από τις βιταμίνες που προσφέρουν πολλά οφέλη στα παιδιά, το HAPPY KIDS MULTIVITAMIN και το HAPPY KIDS VITAMIN C της JOHN NOA περιέχουν εκχύλισμα από ραπανάκι, πλούσιο σε συνένζυμο Q10, πράγμα που σημαίνει πως πραγματοποιείται σωστή ρύθμιση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα, ενώ παράλληλα ενισχύεται ο μεταβολισμός της γλυκόζης. Τέλος, χάρη στον ψευδάργυρο, με τον οποίο είναι εμπλουτισμένα, μειώνεται η διάρκεια των συμπτωμάτων ενός κρυολογήματος, όσο και το άγχος που συνοδεύεται από μία τέτοια κακουχία, βελτιώνοντας τη διάθεση.

Άραγε υπάρχει παιδί που να αντισταθεί στα λαχταριστά ζελεδάκια; Μαντεύουμε πως όχι!

*Οι πληροφορίες που δίδονται για τα συστατικά βασίζονται στις διεθνείς επιστημονικές μελέτες και βιβλιογραφία. Δεν αποτελούν θέση της εταιρίας και ιδιότητες των προϊόντων της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ