Πάτρα | "Σαφείς ενδείξεις" έχει η ΕΛΑΣ για τον θάνατο της Τζωρτζίνας - Κανένα πρόβλημα στην καρδιά της

Πώς πέθανε τελικά η Τζωρτζίνα; Υπάρχει ξεκάθαρη κατεύθυνση στις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ., καθώς έχουν προκύψει σαφείς ενδείξεις από τα μέχρι τώρα στοιχεία.

ΓΡΑΦΕΙ: THETOC.GR

Με τον θάνατο της Τζωρτζίνας ασχολούνται τη δεδομένη χρονική στιγμή οι αστυνομικοί που ερευνούν την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας.

Τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, βρίσκονται εδώ και λίγες μέρες στην αχαϊκή πρωτεύουσα και έχουν ξεκινήσει τις καταθέσεις, ώστε να διαλευκανθούν οι συνθήκες θανάτου της 9χρονης, που έφυγε από τη ζωή πιο πρόσφατα.

Εκτιμάται ότι η λύση στο μυστήριο της Τζωρτζίνας, θα φωτίσει τι έχει συμβεί και στα άλλα δύο παιδιά. Για τον λόγο αυτό δεν έχει δοθεί απάντηση στο τι έγινε με την ιατροδικαστική έρευνα για το θάνατο της Ίριδας, του 7 μηνών βρέφους που βρέθηκε νεκρό στην κούνια του.

Μέχρι στιγμής έχουν εξεταστεί από τους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει την υπόθεση οι γιατροί από το Παίδων "Π. & Α. Κυριακού", όπου άφησε την τελευταία της πνοή η Τζωρτζίνα, ενώ έχουν εξεταστεί και οι γιατροί που έκαναν τους γενετικούς ελέγχους και έβαλαν τον απινιδωτή και τον βηματοδότη στο Ωνάσειο.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr